#20 Tetê

İstatistik olarak çok skorer değildi ama arı gibi çalışıyordu yeri geliyor merkeze kayıp 8 numara gibi takımı sete çevirip Boey'e koridor açıyordu ya da yeri geliyor top sürüp çizgide takıma nefes aldırıp tekrardan yine sete yatırıyordu. Bunların dışında da rakibin çok fazla öne çıkmasını engelliyordu rakibe her zaman bir tehdit olarak sol bekleri çıkamıyordu.
cok büyük hata ettik bundada, getsondada, onyekurudada.

TM'de piyasa degeri yüksekken araplara satmaya calisalim.

cok büyük hata ettik bundada, getsondada, onyekurudada.
Gedson ve Onyekuru konusunda o kadar üzülmem zamanında yangın yaptım ama Rashica tam değerli adamdı bu ligde Visca senelerce kral oldu daha yaşı 26-27 olan oturmuş adamı almamak hataydı limit filan hikaye 2.5 ay bekletip dahada düşürmeye çalışırsan olacağı buydu Okan hoca bile her basın toplantısında Rashica diye sayıklıyordu.

Rashica 6 m euro bonservis versen + 1.5 m euro maaş versen en fazla 7.5 m euro limitlere yansır Zaha + Ziyech 7.5 m euro ne anladık biz bu işten hem de Kerem'in düzenini mahvettik adam geçen seneler şak diye koyarken 10 numara koyup ayağının ayarınıda bozduk.

Enteresan bir kanat birde brezilyalı yani bir meziyetinin iyi olmasi lazim ama neresi iyi anlamadım. Herseyden biraz yok gibi

Gedson ve Onyekuru konusunda o kadar üzülmem zamanında yangın yaptım ama Rashica tam değerli adamdı bu ligde Visca senelerce kral oldu daha yaşı 26-27 olan oturmuş adamı almamak hataydı limit filan hikaye 2.5 ay bekletip dahada düşürmeye çalışırsan olacağı buydu Okan hoca bile her basın toplantısında Rashica diye sayıklıyordu.

Rashica 6 m euro bonservis versen + 1.5 m euro maaş versen en fazla 7.5 m euro limitlere yansır Zaha + Ziyech 7.5 m euro ne anladık biz bu işten hem de Kerem'in düzenini mahvettik adam geçen seneler şak diye koyarken 10 numara koyup ayağının ayarınıda bozduk.
imzami atarimda, oynekuruma nasil kiyarsin, azmi kosturdu arkasindan kara simsek.
onyekurudan kosu varrr!!!

imzami atarimda, oynekuruma nasil kiyarsin, azmi kosturdu arkasindan kara simsek.
onyekurudan kosu varrr!!!
Rashica çizgi sol taraf içe kat eden bir oyuncu daha dengeli olurdu Kerem çok iyiydi kendi ellerimizle biz mahvettik o yüzden Kerem'e hiçbir zaman çok kızamıyorum.

Eylül yada Ekim ayı gibi “Bunu alacağımıza Rashica’yı alsaydık keşke” demiştim ve linç yemiştim burada. Vasat sevici ilan edilmiştim.
Şimdi herkes Rashica’cı olmuş. Aylar geçmesine gerek yoktu bunu görmek için. Elinde tutmuş adam varken maceraya girişen yöneticilerimizi tebrik ederim. Uzak takımı olduk

Eski takımı Leicester istese rahatlıkla alırdı, gerekirse Shaktar' a da 2-3 bir şey atarak tertemiz şekilde. Yanlış bilmiyorsam hiç ilgilenmediler bile ve kadro şiştiği için ayrılmak isteyen, beğenmediğimiz Yunus' u 9 milyon satın alma opsiyonuyla kiraladılar. Onlar enayi, biz mi akıllıyız; yoksa tersi mi acaba?..

1014 dk sure almış 14 dk bir ışık verdi gerisi 😐. Tm değerine baksan 20m Euro

Herifi hücumda hiçbir opsiyonun kalmadığı ve kanatların patır patır döküldüğü maçta 80 küsürüncü dakikada sokup motive edemezsin
Çok doğru yorum. 3 derece havada bitmiş bir takımla 80.dakikada ıyuna atıp ne bekleyebilirsin. O kadar eksik ve sahadaki kötü isme rağmen 80’de almışsın üstelik

Dünkü oyuncu kıtlığında da 11 başlamayacaksa ne zaman başlayacak

Aynen katılıyorum.

Valla görünen köy klavuz istemez

Tete
Zaha
Angelino
Ndombele
Kerem demirbay
Kerem Aktürkoğlu
Olivera
Ziyech

By adamların hepsini gönderin bir sol bek bir 10 numara ve 8 numara alın kalan bölgelerdede gençler oynasın şampiyon oluruz abi
Aynen şampiyon olamazsak da oyunu kaydetmeden başlangıç ekranına çıkıp Bi de öyle deneriz en kötü

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus Akgün bundan 5 kere daha topçu.

Bunu fbye kaptırsak iyi oynayan İrfan'ın süresini azaltırdı. Sezonun kırılma anlarından biri

İyi oyuncu. 10 numarada Ziyech/Mertens varken kaç dakika oynadı merak ediyorum.

Top oynar mısın artık ?

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt