- 10 Mart 2013
- 121.494
- 158.161
- 5.068
Boey geldiğinde yılan gibiydi. Sakatlık ve Torrent geriye götürdü. Bu geldiğinden beri vasatın altı. Doğru bir örnek değilBoey gibi Tete'ye de güveniyom.Oynaya oynaya form tutacak aslanım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey geldiğinde yılan gibiydi. Sakatlık ve Torrent geriye götürdü. Bu geldiğinden beri vasatın altı. Doğru bir örnek değilBoey gibi Tete'ye de güveniyom.Oynaya oynaya form tutacak aslanım..
Başakşehir maçında Trezeguet karşısında kötü oynamıştı.O zamanlar çok eleştiri alıyodu.Taraftarın çoğunluğu Monza'nın 1,5 milyon euroluk teklifine satın gitsin diyodu reis..Boey geldiğinde yılan gibiydi. Sakatlık ve Torrent geriye götürdü. Bu geldiğinden beri vasatın altı. Doğru bir örnek değil
Herifin tek iyi oynadıgi mac ilk macı yav reis su gelisine vurdugu kopenhag goluAdama 90 Dklık kaç maç üst üstte şans vemişsin ki reis Beşiktaş maçında yeteneğini gösterdi.Zamanla iyi olacaktır..
Ben Beşiktaş maçında da beğendim.Kolay kolay silinmemeli bence..Herifin tek iyi oynadıgi mac ilk macı yav reis su gelisine vurdugu kopenhag golu
Uefa maçlarında Yedlin oynamasın diye dua ediyorduk yaw. Asıl eleştiriyi o kamil alıyordu.Başakşehir maçında Trezeguet karşısında kötü oynamıştı.O zamanlar çok eleştiri alıyodu.Taraftarın çoğunluğu Monza'nın 1,5 milyon euroluk teklifine satın gitsin diyodu reis..
O zamanlar tamam da ben Torrent zamanı Lig'in son maçlarını diyom reis.Monza'nın teklif yaptığı dönem.Devamında ise Dubois gelmişti o sezonun..Uefa maçlarında Yedlin oynamasın diye dua ediyorduk yaw. Asıl eleştiriyi o kamil alıyordu.
tamam yine örnek uymuyor. tete geldiğinde müthiş olup sonradan düşmedi ki. hep kötüydüO zamanlar tamam da ben Torrent zamanı Lig'in son maçlarını diyom reis.Monza'nın teklif yaptığı dönem.Devamında ise Dubois gelmişti o sezonun..
Gönderilme aşamasını diyom reis.O zamanlar çoğunluk gönderilsin diyodu..tamam yine örnek uymuyor. tete geldiğinde müthiş olup sonradan düşmedi ki. hep kötüydü
murat laftan anlamıyon ya okuduğunu anlamıyorsunGönderilme aşamasını diyom reis.O zamanlar çoğunluk gönderilsin diyodu..
Anlıyom Boey gibi ona da güveniyom dedim..murat laftan anlamıyon ya okuduğunu anlamıyorsun