- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Lisanssız oynatamıyor muyuz rts.
vardır bi yolu yaparsın bir şeyler sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lisanssız oynatamıyor muyuz rts.
Erden Timur un söylediğini söyledim. Oyuncudan para kazanmak için alındığı vurgusunu yaptı. Sürdürülebilirlik için bunları yapmamız gerektiğini de söyledi. Zamanı vs bilemem. Ama bak sen daha başında yangına başladın... Bunun için söyledik baştan...Adam daha topa değmeden satalımcılar başlamış. Zaniolo’yu mundar ettiniz yok yere monchi keline yem oldu bu yüzden. Şimdi de teteyemi göz diktiniz ? Böyle devam bravo..
Devre arası (40 maç oynarsa 10 milyon Euro zorunlu satın almalı) teklifler gelir kulübe. Sonra biz neden topçu satamıyoruz oluyor ?
Ben inanıyorum bu çocuğa. Formayı alıp başarılara imza atacaktır...Bu adamıda baziları yedek olarak görüyor ne bileyim sanki beklenti fazla değilmiş gibi geliyor ama sanırım şu an Türkiye'de 25 milyonla piyasa değeri en yüksek adam.
Dostum ben sana ya da başkasına doğrudan söylemedim. Bu adama karşı nedense daha ilk günden bizim taraftarın her yerde bir çöpleme gayreti var ona istinaden söyledim. Yoksa elbette satılmalı bir yerden sonra fakat böyle değersizleştirilerek değil. Zaniolo’yu resmen öyle yaptık aynı şeyi tete’de yaşamayalım.Erden Timur un söylediğini söyledim. Oyuncudan para kazanmak için alındığı vurgusunu yaptı. Sürdürülebilirlik için bunları yapmamız gerektiğini de söyledi. Zamanı vs bilemem. Ama bak sen daha başında yangına başladın... Bunun için söyledik baştan...
beklentilerin düşük olması daha iyi boşverBu adamıda baziları yedek olarak görüyor ne bileyim sanki beklenti fazla değilmiş gibi geliyor ama sanırım şu an Türkiye'de 25 milyonla piyasa değeri en yüksek adam.
Biraz CLde parlasa araplar alırzanioloyu 15 e alıp 6 ay sonra 40 a sattık, sonra üstüne 25 milyon piyasa değeri olan BREZİLYALI sağ kanadı bedavaya aldık büyük ihtimalle en geç 1 seneye bunu da 25 e satacağızFmde bu hamleleri yapabilmiş olsam ben ekonomistim diye gezinirdim. Mükemmel işler yapıyor sayın Erden bey.