#20 Tetê

kadro dar herkesten katkı alınması mühim iyiydi bugün

Kıpırdanma var daha hareketli daha istekli. Pozisyonlara girmeye ve tehlikeler yaratmaya başladı.

Lyonda yanlış hatırlamıyorsam hocaları bunu hücumu heryerinde oynatiyordu o yüzdende iyi skor yapiyordu yani tek bir mevkiye kisitlanmayi sevmeyen tarzı var

Tete 'nin geldiği günden bu yana en iyi oyunu. Forvet arkası da denedik bugün sanki, bir kere daha denenmeli.

Son kararlarında bir tik daha akıllı davranirsa bu adamı tutamayız.

Zaniolodan da daha cok begeniyorum Teteyi

Ben Tete yi Shaktar dan Lyon a geçen Tete gibi hatırlıyorum, o dönemde Shaktar ile Şampiyonlar Liginde ve Ukrayna Liginde çok etkili bir Tete geçiyor Lyon ile Fransa ligine de çok iyi başlıyor o dönemde Tete için çok farklı şeyler konuşuluyordu henüz daha 22 yaşındayken

Şimdiye kadar Galatasaray da çok elle tutulur bir performansı olmadı belki canımı sıktığı çok maçta oldu ama tamamen de göz ardı edilecek bir oyuncu değil Tete

Umarım yüzümü kara çıkarmaz aynen böyle devam eder

Hafif kumlu sahayı görünce şov yaptı reis.

Genetik önemli.

ZTK maçları ile çıkışa geçti Eylül ayından sonra ilk defa.

Umarım üzerine koyarak devam eder. Şampiyonluk yolunda ihtiyacımız var çok.

kadro dar herkesten katkı alınması mühim iyiydi bugün
Şu kadro dar yorumunu City ile karşılaştırıp falan yapıyorsunuz herhalde.

96-2000e en yakın seviyede oyuncudan faydalanılıyor bu sene, 20 üstü oyuncunun kaliteli olup katkı almak kulübe yük en başta.

Şu kadro dar yorumunu City ile karşılaştırıp falan yapıyorsunuz herhalde.

96-2000e en yakın seviyede oyuncudan faydalanılıyor bu sene, 20 üstü oyuncunun kaliteli olup katkı almak kulübe yük en başta.
admirim 14-15 oyuncu ile oynuyoruz nerdeyse bazı mevkilerin düşük maçlar için yedeği bile yok rotasyon yapsak. City gibi elbet olamaz.

bilemiyorum. hırs vs varda

Zaha'da da aynı şeyi düşünüyorum - Takım ile beraber değil , uyumlu oynamıyor bana göre.

admirim 14-15 oyuncu ile oynuyoruz nerdeyse bazı mevkilerin düşük maçlar için yedeği bile yok rotasyon yapsak. City gibi elbet olamaz.
Nasıl yav, bek dışında her mevkide bir çok alternatif var. 14-15 kişi ile nasıl oynuyor olabiliriz, direkt 18i düz sayarım son dönemde oynayan.

Bu sayının 20 üstüne çıkıp arada 5-10 dk koymalık adam almaya zaten gerek yok.

Dün oynadığın adamın en iyi oyuncusu senin o mevkindeki en kötü oyuncun seviyesinde değil neredeyse.

Geri
Üst Alt