#20 Tetê

Yollayın gitsin bunu, 12 değil 22 yabancı olsa bile şu performansla yeri yok

Tesiste kampta yiyip içtiği yemek su masrafına yazık.

Rezalet ötesi bir adam.

Kiralık bile değil varsa talibi direk satış yapmalıyız kiralık verirsek herkes ne olduğunu görecek ve elimizde patlayacak.

Bu adam nasıl 30 milyon euro lari gördü transfermarkt ta falan vallahi hayret bi olay ya. Eski videolarını izliyorum fena değil gibi ne oldu bu herife anlam veremiyorum. Sınırsız yetki mi istiyor saha içinde abi ne istiyor bu adam parlatmamiz lazım bi şekilde.

Brezilya’ya dönse en iyisi. Öğrenme zorluğu çekiyor bu çocuk. Yeni bir şeyler öğrenmesi çok zor.

sikils videolarında bile öyle kanatta çizgiden alıp acayip işler yaptığı anlar yok. daha mertens tarzı serbest 10 oynadığında hücum presi de iyi, son vuruşları kanat için etkili gözüküyor. zaten bu kadar değer gördüyse illa herifin bi özelliği vardır yani. maalesef geçen sene okan hoca yeni trasferleri kendi oyununa yedirmede sıkıntı yaşadı. zaha bi trabzon deplasmanında acayip top oynadı 9 numarada, icardi can çekişirken bile bi daha onu orda görmedik. ilk yarıda olmayacak kerem hamlesini 20 hafta denedik misal mertens'i diri tutmak için bile şu tete'ye orda hiç şans vermedik. bütün pozisyonlar aynı anda patlamasa barış alper'i bile kadroya yedirebilir miydik emin değilim.

tete özelinde değil dediklerim zaten artık herifin özgüveni senin benim bile altına inmiştir de böyle farklı oyuncuları biraz daha verimli pozisyonlarda kullanırsak bizim için daha iyi olur. yoksa gene icardi mi top alamıyo o mu gitmiyo, bu zaha ne allah belanı versin, senin gibi brezilyalı olmaz olsun diyerek konya'ya puan kaybetmeyelim diye duacı olacağımız yeni bir seneye gireceğiz.

önemli olan futbol oynamak
kendini üzme
futboluna bak
tete tete çok üzülüyor

byby tete.

Zorunlu opsiyonla gitmesini isteriz

8-10 uygundur

250 bin euro üzerinde kiralama bedeli varsa maaşı ödüyoruz demektir hayır bu girdi gösterme çabası niye acaba sanki 30 milyon geldiğinde harcamışız gibi manasız

Geri
Üst Alt