#20 Tetê

Kumaşı iyi, belli ediyor kendisini. Fiziksel olarak toparladıkça, takım oyunu oturdukça fark yaratacaktır. Bu maç özelinde oyunu solda oynuyoruz, sağdan geldiğimiz doğru düzgün 3 atak var 2 tanesi gol oldu zaten.

Ayrıca Tete öyle uçup kaçan bir oyuncu değil gördüğüm kadarıyla, Onyekuru gibi yüksek patlacılığı olan birisi değil, beklentiyi ona göre ayarlamalıyız.

+

Takımın genel olarak saha içi opsiyonlarının kısırlı oluşundan ötürü ( Biraz Mertens ) etkisi olsa da, iyi sayılabilecek 2-3 pozisyonda maalesef hala o eşiği aşamadığını gösterdi. Şanslı ki kadroda bunu aşabileceği oyuncu havuzu var. Umarım değerlendirir.
+

Her zaman pozisyon alamıyor. Daha doğrusu takımı henüz iyi tanıyamıyor. Icardi, Mertens ve Kerem otomatik yerleşiyor, ataklarda izlerseniz bu arkadaş nokta yer bulamıyor. Bu da takıma alışma mevzusu ile alakalı bir durum olsa gerek. Bu işler o kadar kolay olmuyor bazen.

Bi tane yukarıdan gelen topu iyi indirdi, sonrasında çıkardığı pas da iyiydi

Sert şutu da güzeldi

Onun dışında bir şey diyemicem. Ha bir de Rashica'dan çok geri koşuyor

Yetenekli olduğu bariz,boeye iyi toplar birakti ama zamana ihtiyacı var

Uyum sorunu var bence çok istekli fakat formunu bir an önce yakalaması gerek

Ciddi maçlar başlıyor üç kulvardayız herkesin pik performansına ihtiyaç var

1927 solvay konferansı

images

Sagbek gibi oynamis, isi haritasina bakin. Birde topla cok az bulustu. 19kere sadece. Daha iyi olacaktir, zamaninda madride saplamis ve asist yapmis topcu. Lyon istatistikleri de çok iyi

Screenshot_20230916-215228_Sofascore.jpg

kalite göremiyorum samsuna karşı vasat performans sergileme bari

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence gayet iyiydi, taktik onun tarzına prk uygun değil
takıma alışınca daha da iyi olacaktır

Benim beklentilerimin altında kaldı bu maç baya kötüydü 2. Ve 3.bölgede ancak defansa yardım etti. Ataklarda da az çok dahil oldu. Henüz hala erken, bu görüntüsü münferittir diye umuyorum zira takım olarak bence iyi değildik.

fizik olarak ayrı
ama özellikle özgüven açısından ayrı bi eksiği var şuan

bi gol falan atıp zincirlerini kırmalı,

devammm

Rashicadan iyi topcu degil. Maliyeti de yakın. Çalım atmaya korkuyor, hiç katkısı olmadi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

raşitsa yerine tete tercihi net olarak yanlış tercih.

haa sene sonu 10 m 15 m satarsın o ayrı konu. çok riskli çok yanlış bir tercih oldu bence...

Beyler rasitsa yerine ziyes alındı. Tete zaniolo sonrası yüksek bonservis beklentisine görebileceğimiz, fırsat transferi olarak alındı. Biraz daha zaman tanınması gerekiyor.

Geri
Üst Alt