- 31 Aralık 2015
- 12.932
- 8.155
- 1.488
Hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecenin sonunda işler değişiyor.Ulan yiğit sözde istemiyordun adamı 50 sayfa kompozisyon dizmişsin yine nasıl istememekse bu![]()
izledim şimdi Reale karşı 2 asist 1 gol diyebiliriz.Reali karisi eylemis gecen senelerde. Dogru oyuncu dogru takimda buluştu. Bu birliktelikten anca başari dogar
7-8 bonservisle alsaydık daha çok severlerdi renktaşTete’ye karşı hem taraftarımızda hem de yorumcu olarak geçinen futbol tayfasında ki bu önyargı nedir ? 23 yaşında, Brezilyalı, hücum oyuncusu ve 25 milyonluk piyasa değeri var. Üstelik bedavaya almışsın. Daha ne istiyorsunuz ?
Dar alanda zoniolodan daha iyiBen bunu açık alan topçusu zannediyordum da videolarda baya birebirde adam geçme ve çalım özellikleri var gibi duruyor. ihtiyacımız olan bir profil
Bu şekilde okunuyor renktas. Şimdi videoyu 100 kere izliyorsun ve tekrardan konuya gelip telafuzu yapiyorsun. Like atmayida unutmaBu adamin adi nasil okunuyor. Tete diye okunsa Tete diye yazilirdi dusuncesindeyim
Bi de herif kendine tanitim videosunda FURACAO TETE diyor sosyal medyalari falan da boyle ama bizimkiler onu altyaziya eklememis
Furacao da Kasirga demek. Herif merhabe ben Kasirga diyor. Yani ya dallama ya da super biri
Bence haklısınTete’ye karşı hem taraftarımızda hem de yorumcu olarak geçinen futbol tayfasında ki bu önyargı nedir ? 23 yaşında, Brezilyalı, hücum oyuncusu ve 25 milyonluk piyasa değeri var. Üstelik bedavaya almışsın. Daha ne istiyorsunuz ?