#20 Tetê

Çok bir beklentim yok. Maliyetini çıkarsın yeter.

Başarılı olmasını canı gönülden dilerim...

Ben bunu açık alan topçusu zannediyordum da videolarda baya birebirde adam geçme ve çalım özellikleri var gibi duruyor. ihtiyacımız olan bir profil

Gömmeyen yok yorumcu tayfadan, iyi oynarsa bakalım nasil dansöz olacaklar

Bu adamin adi nasil okunuyor. Tete diye okunsa Tete diye yazilirdi dusuncesindeyim

Bi de herif kendine tanitim videosunda FURACAO TETE diyor sosyal medyalari falan da boyle ama bizimkiler onu altyaziya eklememis

Furacao da Kasirga demek. Herif merhabe ben Kasirga diyor. Yani ya dallama ya da super biri

Tete’ye karşı hem taraftarımızda hem de yorumcu olarak geçinen futbol tayfasında ki bu önyargı nedir ? 23 yaşında, Brezilyalı, hücum oyuncusu ve 25 milyonluk piyasa değeri var. Üstelik bedavaya almışsın. Daha ne istiyorsunuz ?

Tete’ye karşı hem taraftarımızda hem de yorumcu olarak geçinen futbol tayfasında ki bu önyargı nedir ? 23 yaşında, Brezilyalı, hücum oyuncusu ve 25 milyonluk piyasa değeri var. Üstelik bedavaya almışsın. Daha ne istiyorsunuz ?
7-8 bonservisle alsaydık daha çok severlerdi renktaş

Bedavaya zaha tete kapmışız hala memnun değiller

Bu adamin adi nasil okunuyor. Tete diye okunsa Tete diye yazilirdi dusuncesindeyim

Bi de herif kendine tanitim videosunda FURACAO TETE diyor sosyal medyalari falan da boyle ama bizimkiler onu altyaziya eklememis

Furacao da Kasirga demek. Herif merhabe ben Kasirga diyor. Yani ya dallama ya da super biri
Bu şekilde okunuyor renktas. Şimdi videoyu 100 kere izliyorsun ve tekrardan konuya gelip telafuzu yapiyorsun. Like atmayida unutma

Bence haklısın

Zaniolo fetişleri yüzünden bok atma derdindeler

Geri
Üst Alt