#20 Tetê

Kardes o topu niye sola acmadin. Hocan Terim olsa bi daha forma yuzu gormezdin yallah Eyupspor'a derdi.

Almasi gereken paslarin 1/3ünü alabiliyor. Bazı vatandaşlar kendisine pas atmaya imtina ediyorlar!!!

Rashica’dan tek eksiği aşina olmaması diyebiliriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pas tercihlerinin eleştirilmesini pek anlayamadım, saysak en son ona gelir sıra. Maçın belli bölümlerini izleyemedim gerçi, belki o bölümlerde zıçmıştır...

topla birlikte inanılmaz iyi dönebilen futbolcu. üzerine gelen paso şiddeti ne olursa olsun tık diye önüne alıp vücut çalımıyla aniden sırtını dönebiliyor, çok büyük meziyet.

not. rakip beki de kovalıyor

pas atmamasına çok söylenmişsiniz ama kerem icardi(torreira) ve zaha yani 3 kez boşken teteye atmadılar

madem banlanacan sana güzel bi twit atayımda huzurla ayrıl

Keramettin adminin onayını almadan banlatmam kendimi soralım diyorım bekle!!

@Keramettin TANRIVERDİ adminim rashicadan tek eksiği boşnak saksosuna aşina olmaması dedim diye ban mı yenir bi söyle şu recebe?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok ilginc yaf, surada 1 hafta once soyleniyorduk ki hakli bir durumdu, Samsun maci sonrasi. Adam simdi iki mac oynadi birinde puanimizi kurtardi digerinde de cok iyi bir performans sergiledi ve ofansta en etkili isim olarak kalmadi, on pres ve geriye yardim ile gayet iyi bir puan aldi bizlerden.

Devam Aslan, cok daha iyi olacaksin.

Geri
Üst Alt