#20 Tetê

Hücumdaki herkesle oynuyor 1 kişiye saplanıp kalmıyor

Çoğu pozisyonda driplingle adam geçip gidebilir, ama bunun yerine uygun opsiyon arıyor, illa asist/gol yapacam kafasında da değil

Verimli/topun kıymetini bilen takım ruhu yüksek oyuncu böyle bir şey sanırım

Maçı izlerken çok farketmiyorsun ama videoya bakınca dün dehşet oynamış resmen. Penaltı yaptıran pası da o vermiş. Bu videoda izlediğim topçunun değeri en a 30 milyon eur her maç böyle oynarsa.

Kesinlikle en sevdiğim özelliği bir kişiye takılı kalmıyor takımda herkes işe paslaşıyor ecnebilerin deyimiyle tam bir glue-guy

images (1).webp

Başakşehir maçı sonrası vole programını izledim yine bir hata yaparak. Uğur karakullukçu ve diğerleri 1 saat konuşup tete'nin adını ağızlarına almadılar. 1 saat sonra ise barış alper yılmazı çok gömmemek için kıvranırken Uğur karakullukçunun ağzından "barış alper yılmaz tete'nin süresinden çalabilir" gibi zırva çıktı.

1 saat tete'nin adını anmayıp böyle bir zırva cümle kurdu. Emre bol serdar ali çeliker ayarında bir saçmalığa dönüştü.

Fener medyasına hizmet eden çöplerin seviyesine iniyor hızla.

Başakşehir maçı sonrası vole programını izledim yine bir hata yaparak. Uğur karakullukçu ve diğerleri 1 saat konuşup tete'nin adını ağızlarına almadılar. 1 saat sonra ise barış alper yılmazı çok gömmemek için kıvranırken Uğur karakullukçunun ağzından "barış alper yılmaz tete'nin süresinden çalabilir" gibi zırva çıktı.

1 saat tete'nin adını anmayıp böyle bir zırva cümle kurdu. Emre bol serdar ali çeliker ayarında bir saçmalığa dönüştü.

Fener medyasına hizmet eden çöplerin seviyesine iniyor hızla.
Izleme izlettirme.

Böylelerine prim vermeyelim Galatasaray taraftarları olarak.

Bilmeden izleyenler oluyor o nedenle ara ara bilgilendirmeler iyi gider. Rezil bir ajandası var belli

Çizgiyi dikine daha çok kullanabilse çok rahatlatacak oyununu.

Kardeş 1 asist bekliyorum senden zaten ikinci yarı yerine Barış Alper girer o da bir gol yazar

2 maçta çocuğa çöp diyenler vardı. Hep diyorum bizim taraftar kitlesi kadar futbol bilmeyen ve futbola anlık bakan bir topluluk daha yok.

Güzel oyunu skor katkısıyla süsle kral.

Sağ ayağını çalıştırmalı bence. Öyle etkisi sahada büyük olur. Hep soluyla vurmaya çalışıyor. Mertense asisti guzeldi

Mertens dışında gelen yokki. Keremle Icardi birbirleri dışında sallamıyor.
Kerem dışında bütün takım topun kiymetini bilerek oynadı ilk yarı hoca mı uyardı acaba. Sadece boşa çıkan adam yok meselesi değil gibi. Kerem de bir süre sonra ayak uydurdu daha az riske girdi

Geri
Üst Alt