- 8 Temmuz 2015
- 35.766
- 70.589
- 3.783
şu topu aradan salsana ahbert yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence en büyük sorun bencillikden ziyade futbol zekası.o saydıgin üc isim ne zaman nerede duracaklarinı ne zaman pas vereceklerini çok iyi biliyor.Teteyi 10 noya koyarim bence bu denenmeli
Kolay top kaybetmiyor. Açılabilir heran. Devid vardı fenerde ilk 6 ay hicbirsey yapamadı. Sonra açıldı. Bu da öyle olabilir. Bu da kamp yapmadı o da varBence en büyük sorun bencillikden ziyade futbol zekası.o saydıgin üc isim ne zaman nerede duracaklarinı ne zaman pas vereceklerini çok iyi biliyor.
Kerem ve tetenin en büyük sorunu futbol zekaları.
Hadi Kerem bir şekilde hareketli skoru buluyor ama tete son hareketlerde hiç yok.ozellikle şut konusunda beklentim yüksekti ama çok kötü.
Çalım falanda göremiyorum.
Onu nasıl yapamadi hayret,ciddi konsantre sorunu var 2 mactir. Boeye 2 kişinin arasından manyak pas cikartan da buydu kopenhag macinda
Aslında kolay top kaybetmemek büyük takım oyuncusunda olması gereken en önemli özellikKolay top kaybetmiyor. Açılabilir heran. Devid vardı fenerde ilk 6 ay hicbirsey yapamadı. Sonra açıldı. Bu da öyle olabilir. Bu da kamp yapmadı o da var
13 gün önce bunu söylemiştim, o günden bu yana 4 maç üst üste ilk 11 çıktı ve hiçbirinde Molde ve Kopenhag performansının yarısına ulaşamadı. Yeteneği tartışmasız ama mühim olan şey istikrardır. Tabi yerine giren Barış da çoğunlukla oyuna sonradan girdiğinde etkili olabiliyor. Görünen o ki bu sağ kanat konusunda böyle bir handikapımız olacak maalesef. Orada şans bulan bu 2 isim de harika rotasyon oyuncusu profili çiziyor ama ilk 11'in has adamı benim diyemiyor.Yalnız performans verdiği 2 maçta da hep sonradan oyuna girdi. (Molde deplasmanı ve Kopenhag) İlk 11'de başladığı 2 maçta henüz bu etkinliği göremedik. Bunu istikrarlı şekilde görebilirsek büyük kazanım olur. Devamlılık göstermesi şart.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi