#20 Tetê

şu topu aradan salsana ahbert yaw

1696409884120.webp

Teteyi 10 noya koyarim bence bu denenmeli
Bence en büyük sorun bencillikden ziyade futbol zekası.o saydıgin üc isim ne zaman nerede duracaklarinı ne zaman pas vereceklerini çok iyi biliyor.
Kerem ve tetenin en büyük sorunu futbol zekaları.
Hadi Kerem bir şekilde hareketli skoru buluyor ama tete son hareketlerde hiç yok.ozellikle şut konusunda beklentim yüksekti ama çok kötü.
Çalım falanda göremiyorum.

Bence en büyük sorun bencillikden ziyade futbol zekası.o saydıgin üc isim ne zaman nerede duracaklarinı ne zaman pas vereceklerini çok iyi biliyor.
Kerem ve tetenin en büyük sorunu futbol zekaları.
Hadi Kerem bir şekilde hareketli skoru buluyor ama tete son hareketlerde hiç yok.ozellikle şut konusunda beklentim yüksekti ama çok kötü.
Çalım falanda göremiyorum.
Kolay top kaybetmiyor. Açılabilir heran. Devid vardı fenerde ilk 6 ay hicbirsey yapamadı. Sonra açıldı. Bu da öyle olabilir. Bu da kamp yapmadı o da var

Ankaragucu macinda goller kaçırdı,bu maçtada iyi değildi diye sövdünüz mü kopenhag ve basakahir macinin kahramanına?sövün,2 mac sonra geri gelirsiniz utanmadan

Dün sanki heyecanına yenik düştü. Amrabat da fiziğiyle ezince öz güveni kayboldu. Ben çok umutluyum yalnız elemandan, olacak olacak.

Kolay top kaybetmiyor. Açılabilir heran. Devid vardı fenerde ilk 6 ay hicbirsey yapamadı. Sonra açıldı. Bu da öyle olabilir. Bu da kamp yapmadı o da var
Aslında kolay top kaybetmemek büyük takım oyuncusunda olması gereken en önemli özellik
Bencede daha iyisini yapabilir.ama ilerleme görmüyoruz.İnsallah ilerleme görürüz.

Özguven eksikligi var gibi.Adam gecmeyi denemeli.2.3 gol atsa guveni gelecek gibi

Bu maç sövenler çok pişman olacak içerdeki bayern ve manu maçlarında söyleyeyim. Set hücumunda sorumluluk arayan top kaybetmeyen enerjik topçu değerli fazlası ile. Manuya karşı her topçumuz etkili olamaz öyle bir dünya yok

Kumaşı çok iyi ama 400 bin euro ya brezilyadan gelmiş anadolu topcusu gibi hiç bir ekstrası yokmuş gibi oynuyor. kendine gel aslan

Yalnız performans verdiği 2 maçta da hep sonradan oyuna girdi. (Molde deplasmanı ve Kopenhag) İlk 11'de başladığı 2 maçta henüz bu etkinliği göremedik. Bunu istikrarlı şekilde görebilirsek büyük kazanım olur. Devamlılık göstermesi şart.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
13 gün önce bunu söylemiştim, o günden bu yana 4 maç üst üste ilk 11 çıktı ve hiçbirinde Molde ve Kopenhag performansının yarısına ulaşamadı. Yeteneği tartışmasız ama mühim olan şey istikrardır. Tabi yerine giren Barış da çoğunlukla oyuna sonradan girdiğinde etkili olabiliyor. Görünen o ki bu sağ kanat konusunda böyle bir handikapımız olacak maalesef. Orada şans bulan bu 2 isim de harika rotasyon oyuncusu profili çiziyor ama ilk 11'in has adamı benim diyemiyor.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence en büyük sorun mental. Yeteneklerinin ve yapabileceklerinin zerre farkında değil.
Kerem'in ve BAY'ın kendine olan güveninin yarısı Tete'de olsa 50 milyonluk transfer yapmış ve biz de ulan ne topçular var diye ekmek banıyorduk ekrana.
Topun kıymetini biliyor, bencil değil filan dedik ama kanat oyuncusu dediğin sıfır risk ile de oynamaz yav.
İnsan bir ara pası, bir çalım denemez mi. Neden şu yaşa kadar patlama yapamamış olduğunu bariz belli ediyor yani. Hani sadece şu maçta böyle oynasa United deplasmanı kolay değil filan dersin de, geçenki AG maçında da aynıydı. Bunun maçla alakası yok yani.

Çok zeki futbolcu aslında. Takımı sırtlayacak bir oyun görüşü ve dar alan kabiliyeti var. Kendini derhal hazır etse çok iyi olur. Teknik ekibe ve kendisine özel iş düşüyor bu süreçte

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün büyük hayal kırıklığıydı ama ilkin günahı olmaz diyelim

Belki kafası 150 milyon mevzusuna takılı kalmıştır. Sıkıntılı işler.

Bu kalitesi ve yeteneklerinden devamlı dem vuran arkadaşlar hangi kalite ve yetenekten bahsediyorsunuz biraz açın bizde dikkatimizi çekmeyen birşey varsa görelim. Bildigin sol ayaklı dümdüz bir kanat oyuncusu bu adam. Tek avantajı bedava olması yoksa çekilecek dert değil.

Bu kadar ağır eleştirilecek ne yapıyor anlamıyorum. En az iki sene daha bizimle olacaktır ve bu süreçte üstüne koyarak elit seviyeye transfer yapacaktır. Şu anki görüntüsü yetenekli ancak birkaç yıldır yuvasını bulamamış genco hikayesiyle uyumlu. Gelişmesi için ideal ortama geldi yanında iyi isimler, liginde dominant bir takım ve bol bol dakikası var. Olmazsa da bu şartlarda iyi bir yedek, iyi bir hamle oyuncusu olur

Geri
Üst Alt