#20 Tetê

Tete bu takımın net olarak Sağ Ön oyuncusudur bu çok açık. 23 yaşında, Brezilyalı, Kıvrak, Teknik ve Kariyerli de oyuncu Shakhtar döneminde Şampiyonlar Liginde inanılmaz işler yapmıştı Real Madrid maçında. Leicester döneminde EPL gibi bir ligde kendini göstermişti geçen sene. Lyon döneminde ise hem Ligue 1 hem UCL maçlarında çok iyiydi. Destek çıkmamız gerekiyor Sambacıya
InCollage_20231026_174213202.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hay senin gibi brezilyalinin. mülteci misin olum sen, o nasıl bi ayak. özüne dön artık.

portekizli

kökenlerini araştırmalı

Bu adam oynarken takım daha derli toplu bi hale bürünüyo.Son paslarda/şutlarda bi tık daha becerili olması lazım tabii

Bu adam oynarken takım daha derli toplu bi hale bürünüyo.Son paslarda/şutlarda bi tık daha becerili olması lazım tabii

Bunun yerine şikimanskiyi alsaydık diyen henüz çıkmadı mı

Bebish orda araya Kerem' versene. Belki yine kacirir ama sen dogru olani yaparsin..

Bebish orda araya Kerem' versene. Belki yine kacirir ama sen dogru olani yaparsin..
IMG_8908.jpg

Belki tekrar izlememişsinizdir. Tete şu çektiğinde Kerem’in nerde olduğuna bakar mısınız.

IMG_8910.jpg

Bu da şut çekmeden önceki açısı? Burada nasıl İcardi ya da Kerem’e çıkartabilir topu.

Kerem yayın oradan elini kaldırmak yerine arka direğe koşmayı denese katılıyorum haklısın

Ziyech önüne bıraktıktan sonra topu sürmesi çok yavaştı o yüzden en doğrusu topun üstüne basıp 3'e 2 pozisyonda daha iyi bir seçenek bulmalıydı bir de çok dışa doğru sürdü acısını daralttı.

10-15 dakika önce oyuna girmiş Tete'ye bu pozisyonu yakıştıramadım jet gibi gidip bitirmesi lazımdı.

Ustteki renkdas ozetlemis, mac sirasinda ve sonrasinda yazildi.. Icardi'ye neden vermedi diye.. Bende dedim yanlis mi gordum diye :) Ozetlerde de gordum... Ne Icardi ne de Kerem dogru pozisyon alamamis ya da yetisememis diyelim. En dogru olani denemis Tete.. Bence biraz daha ustten vurmaliydi, o zaman ya gol olurdu ya da Icardi onune vs dusebilirdi donusunde.. Onun disinda, kendi vurmasi en dogru tercihtir, ha cekebilirdi vs derseniz, Tete bu, Messi degil.

Ustteki renkdas ozetlemis, mac sirasinda ve sonrasinda yazildi.. Icardi'ye neden vermedi diye.. Bende dedim yanlis mi gordum diye :) Ozetlerde de gordum... Ne Icardi ne de Kerem dogru pozisyon alamamis ya da yetisememis diyelim. En dogru olani denemis Tete.. Bence biraz daha ustten vurmaliydi, o zaman ya gol olurdu ya da Icardi onune vs dusebilirdi donusunde.. Onun disinda, kendi vurmasi en dogru tercihtir, ha cekebilirdi vs derseniz, Tete bu, Messi degil.
Tete tercih olarak çok sorgulayana kadar daha beter şeyleri var 10 dakika önce girmiş adama Ziyech müthiş servis yaptı topa kadar hızlanması, ilk kontrol, top sürüşü, vuruş tekniği hepsini çok kötü yaptı.

Tercihe gelene kadar en az 3 hatası var birini doğru yapsa muhtemelen gol olmuştu işin kötü tarafı 0-1'den 0-2 olacaktı 1-1 bitse bu pozisyonu ah vah şeklinde tekrar tekrar bakabilirdik.

Vurmasi dogruydu ama orda o golü atacaksin arkadas.

Millet kereme salliyor bugün bos kaleye atamadi diye ama keremin pozisyonu zordu. Onun icin kizmam kereme. Ama tete orda golü atmasi lazim.

Geri
Üst Alt