#20 Tetê

Gol atınca forma şansı bulurum diye bir dusuncedeysen hemen terket bunu. Oynadığın maclardan en az 5 asist yapacak pozisyonlara girdin bir bok yapamadin. Tek katkin kopenhag maçındaki golün
Gol atayım diye bencillik yaptığı için 5 asist yapacakken şutlanma pozisyonuna geldi. işte böyle aklını kullanamayan futbolculara dayanamıyorum

Genç adam düzenli oynatılmaya ihtiyacı var. Nefis özgüven kaybı yaşıyor. İspanya yada 2. sınıf almanya kulüpleri tarafında anca kendine gelir. Şimdilik farklı mevkilerde denemek zorundayız. 20-30 dakika farketmez en azından görmek lazım.

Sadece bencillik değil, oyun aklı/altyapısı amatörce. BAY bile nereden nereye geldi. Bu adam Brezilya sokaklarında oynarcasına takılmaya devam ediyor. Mentör tutmak lazım.

O kadar çok bencillik yaptı ki sonraki maçlarda Icardi ve Kerem bomboş pozisyonda Tete olsa pas verir diyemiyorum takım içi bu kadar bencillik olmamalı.

3 pozisyon 0 gol harbiden sinirlenmemek elde değil hepsinde de skor kritik oyun kopmamış gol ihtiyacımızın olduğu maçlarda bunlar yapılmaz maç 4-0 olur laubalilik dersin ama 0-0, 0-1, 0-0 şu maçlarda bu seviyedeysen golü attıracaksın.
n8du25g.png

3 pozisyon 0 gol harbiden sinirlenmemek elde değil hepsinde de skor kritik oyun kopmamış gol ihtiyacımızın olduğu maçlarda bunlar yapılmaz maç 4-0 olur laubalilik dersin ama 0-0, 0-1, 0-0 şu maçlarda bu seviyedeysen golü attıracaksın.
n8du25g.png
Tete denince aklıma son foto pozisyonu geliyor hep. Bir futbolcu tek bir hareketle kendinden ancak bu kadar tiksindirebilir...

n8du25g.png
1 ve 2 nolu fotolarda pas vermemesi çok mu anarmol takım arkadaşları markaj altında pas arası yapılması çok olası pozisyonlar.1 nolu foto pendik maçı misal hiç öyle bomboş filan değil icardi 2 adamın gerisinde.koşup kendini rakibin önüne atsa pası verirdi tete.bu pozisyonda kabahati yok bence varsa da icardinin tembelliği yüzünden kabak başına patlamış.
Genel performansı yetersiz ama büyük hayal kırıklığı.
Erden başkanın etiket transferlerinden biri daha.bak transfer markete 20 milyon bonservisi var boşta nasılsa alalım transferi olmuş.
Aynı yusuf demirin barcelona boşuna almamıştır iyidir diye alınıp 6.5 milyonun çöp edildiği gibi

İyi bir fiyata satabilirsek satalım.Satamazsak kiralık olarak gitmeli..şurekli oynayacağı bir kulübe gitmeli,Gelişimine bakılmali.
Pendik maçında o kadar zorlandıgimiz bir ortamda o pası kereme vermemek benim gözümde hainlikdir.

Bu maasiyla bunu kim alir allah askina ya? 3 milyon euro civari bi maasi dunyada istedigimiz hangi oyuncuya versek alirdik. Bu les oglu lese verdigimiz maasa bak. Umarim bonservisten vazgectim maasini karsilayacak kulup bulur satariz

Yunus'u da çok beğenmiyordum ama Tete'nin gram artısı yok. Yunus üstelik yerli. Sene sonu enayinin birine çakılmalı gitsin başka takımlarda toparlasın.

Geri
Üst Alt