#20 Tetê

Direkt sorumluluk aldı, sanki senelerdir bu takımdaymışcasına top kullanmak istedi. Yere de sağlam bastı. Bunu doksan dakika yapamayan yerli evlatlarımız var (Kerem)

Fener’in elinden aldığımız için basın Sekidika ayağı çekiyordu buna, bizim taraftarlar da biraz hipnotize olmuştu açıkçası. Güzel bir başlangıç oldu. Öyle her önüne gelen Brezilyalı Shaktar’a gidip oradan savaş var diye PL yapamıyor. Elimizdekinin kıymetini bilelim.

normalde böyle adamları ortalığı karıştırsın, dribling atsın diye oyuna alırsın ancak oyuna girdikten sonra topu tuttu, faul aldı ve oyunun bize geçmesini sağladı. bu kadar olgun bir oyuncu olduğunu bilmiyordum...

Sizde de tete'nin takıma katacaklari açısından zaha ve hakim'in önüne geçeceği hissiyati mevcut mu ?

beraber oynayacaklar hissiyatı mevcut

Ovmeye korkuyorun.cok fazla hayal kırikliligina ugradik çünkü..
Gerçekten ışık var inşallah istedigimiz performansı gösterir

Valla ne yalan söyleyeyim, videolarını izlediğimde Brezilyalı Kerem Aktürkoğlu aldık kesin demiştim.

Ama durum hiç öyle değil. Defansa yardım, oyunu açmak için çabalayışı, inisiyatif alışı filan mükemmel idi.

Belli ki uzaktan şutları daha etkili olsa direk 10 numara oynayacak bir oyun zekasına ve bireysel yeteneğe sahip.

Çok şanslıyız. Ziyech ile 10 numara/Sağ kanat rotasyonu yaparlar maç içinde..

Kısa süreye rağmen çok iyiydi bence. Kafasını kaldırıp oynaması gayet sakince davranması, oyunu diğer kanada taşıması ve en son attığı pas bir kanat oyuncundan daha fazlası.

Zaha da gelince basit top kayiplari bitecek gibi. Hucum kalitemiz cok artacak. Ziyech'den hala emin degilim

dikine dikine gitmesi çok sevindirici. kolay top kaybetmiyor. bruma hissiyatı verdi. attığı uzun top çok güzeldi. %50'sinde bile değil belki de.

Tete girer girmez etkinliğini ve ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu herkese gösterdi. Shakhtar döneminde Real Madrid maçını ve Lyon dönemi performansını gösterirse yakar bu alemi. EPL den düşen Leicesterın da en iyisiydi geçen sene. Her neyse Tete ve Kerem kanatlari olmalı rövanşta FB_IMG_1692827542228.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt