#20 Tetê

Ziyech 4-3-3 dizilişinde sol iç oynamaz mı yav?
Özellikle ligde çok rahat oynar. Hatta Zaha- Ziyech fizik olarak ilk 11 çıkabilir duruma geldiğinde ligde Muslera- Boey- Sanchez- Bardakçı- Kazımcan- Torreira- Kerem D- Ziyech- Zaha- Tete- İcardi çok iyi 11 olurdu aslında Kerem A.'nu yedek bırakmak istemiyorum ama birbirini en tamamlayıcı 11 bu olurdu sanki. Zaha hazır olana kadar Zaha yerine Kerem A. oynar. Son 20-30 dakika Mertens- Oliveira- Zaha(Kerem A.) girer mesela.

Üstünde durulması ve ısrar edilmesi gerek. Yalnız ortasaha da top alınca hafiften tırsıyorum, Belhanda vari hareketleri var.

niye kesildiğini bir türlü anlamadım.

ziyek hazır da değildi

Gerçek büyük usta'yı selamlıyorum boru değil 🌪️🌪️🌪️ FURACAO TETE 🌪️🌪️🌪️

Golü, asisti bir yana sahada kaldığı her saniye bir şeyler yapmak için uğraşıyor. Çok istekli. İnisiyatif de alıyor.
Molde eşleşmesini de girip çözen isim olmuştu

Tam aradığımız sense of urgency ile oynuyor

Bunu da müsriflikten uzak bir şekilde yaparak mest ediyor

Umarım diğer topçularımıza ayak uydurup bunu kaybetmez

2-0 maça girip sorumluluk alması hele bu yaşta büyük iş. Harika da bir gol attı gelişine, ama ezbere şişirdiği topları azaltması lazım. 2-0 ken zaten moral olarak düşüktük içeri açtığı isabetsiz toplar iyice düşürdü takımı. Maç 2-2 bitmese linç yiyordu burada

ben herifi tanımadığımdan ziyech'le çakışır mı diyodum da oyun tarzları geceyle gündüz gibi, o yüzden güzel karma olmuş. biraz fiziği oturtup çevikliği kazanırsa talisca gibi bişeye evrilebilir

İlk maçından beri savundum
Destek olmalı ve bazı şeylere sabretmeliyiz
23 yaşında
Zaniolo gibi kaynak yaratabileceğimiz bir isim Tete

Daha önce oynadığı Molde ve lig maçlarında da beğenmiştim. Defansa yardımı ve pas oyununa katkısı ile birlikte henüz fiziksel olarak tam olmaması nedeniyle hücumda çok risk almadı.
Fizik olarak hazır oldukça hücumdaki yetenekleri de ortaya çıkacak ki bugün görmeye başladık.
Gün geçtikçe daha da iyi olacağının sinyallerini veriyor.

ben herifi tanımadığımdan ziyech'le çakışır mı diyodum da oyun tarzları geceyle gündüz gibi, o yüzden güzel karma olmuş. biraz fiziği oturtup çevikliği kazanırsa talisca gibi bişeye evrilebilir
Hedefi olan adamı 30luk adama degismemek lzm rengim.

Ziyekin 11 baslamasi buyuk bi hataydı ve haksizlikti

Henuz erken ziyek hk yorum yapmam icin ama yine de soyleyecem, futbolu birakmis gibi takiliyor.

Hedefi olan adamı 30luk adama degismemek lzm rengim.

Ziyekin 11 baslamasi buyuk bi hataydı ve haksizlikti

Henuz erken ziyek icin yorum yapmam icin ama yine de soyleyecem, futbolu birakmis gibi takiliyor.

ziyech fiziği toparlarsa ligde 10 numara olur zaten. kerem de ileri 3'lüyle forma yarışına girer. arkada kazımcan, ortada demirbay'ın olması avantaj sınır için tabii hocanın angelino'yu kesebilmesi lazım bnun için

Geri
Üst Alt