#20 Tetê

Ziyech'e göre daha hazırdı Samsunspor maçında da hücum olarak olmasa bile defansif olarak çok yardımcı oluyordu. Bundan sonra sürekli süre almalı Boey ile de uyum göstermeye başlamış.

Yaptığı bodrum tatili olmasa bugün 1 puan alamıyorduk teşekkürler yali koç

boş koşu yapıyor, sorumluluk alıyor, dribling yapıyor. kalitesini belli etti bugün

Topçu olduğu kesin ama bu kadro yapısında nereye koyacaklar çok merak ediyorum.

Umarım saçma sapan tercihlerin kurbanı olmaz. Ziyech'i ortaya atamazsak bu adamı harcarız.

Haa hafta sonu mutlaka 11 başlamalı. Ne Ziyech, ne Zaha, ne Ndombele.

Ben tercih acisindan Ziyech demistim ki bunu en iyi hoca ve antrenorlerimiz bilir diye de belirtmistim.. Ancak gorunun Tete'nin cok daha hazir oldugu. Yine de ilk yari 30dk'yi bu tercih aciklamiyor ancak bu mac sorumluluk ustlendi, skora da yardimci oldu ve takimi cok net atesledi. 1 gol 1 asist yapti sanirim :)

Ben tercih acisindan Ziyech demistim ki bunu en iyi hoca ve antrenorlerimiz bilir diye de belirtmistim.. Ancak gorunun Tete'nin cok daha hazir oldugu. Yine de ilk yari 30dk'yi bu tercih aciklamiyor ancak bu mac sorumluluk ustlendi, skora da yardimci oldu ve takimi cok net atesledi. 1 gol 1 asist yapti sanirim :)
Gol ve asist dışında da daha önemlisi oyuna direk süreklilik kattı baya sorumluluk aldı.

ziyech - tete olmalı mertens rotasyon olur ancak

helal oğlum böyle devam

molde maçında da oyuna girip karakter koymuştu, bu maçta da şaşırtmadı

belki fizik olarak %100’ünde değil ama en azından sonradan girince gayet iyi işler yapıp ortaya ruhunu da koyuyor

darısı diğerlerinin başına

adı tetrisca olmadığı için fazla sevilmiyor

sag kanat buna emanet edilmeli gibi

brezilyali farkini dün gösterdi driblingleri, paslari, sutlari ve kreatifligiyle

Pozisyon alışı, top kaptırmama çabası, doğru opsiyonu araması zaten futbol bilgisini gösteriyor.

Her topu alıp riskli iş denese o da 1-2 asist yapar.

Topu alıp bireysel iş yapan oyuncularla başarılı olunmadığını bir gün anlarsak belki oyuncu da geliştiririz 150 yıl sonra falan.

Bu herif sağda ilk seçenek olmalı

Gereğinden fazla yıldız ısrarı ters tepebilir bu sezon

Ziyech de oynayacaksa Mertens yerine monte edilsin bir şekilde, saha içi değişimli oynarlar en kötü

Geri
Üst Alt