#20 Tetê

Boey topu tavana asmasa Tete su anda yaptıgı saçma ortalar yüzünden eleştiriliyor olacaktı.
Tete girene kadar bütün babalar sahada saçma sapan takıldığı için bu çocuk 23 yaşında sorumluluk alıp her yerde takımı ayağa kaldırdığı için eleştirilmesi aptalca da olacaktı.

Haftanın 11inde.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En başından beri çok destekledigim bir transfer. Bedavaya 20 milyonluk adam. Ama ne yazık ki bazı taraftar hala rashica sayıklıyor. Bu adam 10 numara da oynar.

Yalnız performans verdiği 2 maçta da hep sonradan oyuna girdi. (Molde deplasmanı ve Kopenhag) İlk 11'de başladığı 2 maçta henüz bu etkinliği göremedik. Bunu istikrarlı şekilde görebilirsek büyük kazanım olur. Devamlılık göstermesi şart.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olması gereken de bu rehavete yer yok
Eleştiri kültürü her zaman güzeldir ama dozajı önemli dün tribünde Kerem çıkarken ıslıklanıyordu bu da bir eleştiridir ama yapılmaması gereken dozajı yüksek bir olaydır. Dünden beri hep söyledim eleştirdiğim konularıda altta direk yazayım belki unuttuğum 2-3 şey daha vardır.

-Icardi kilo fazlası var fiziksel olarak Şampiyonlar ligini böyle olursa kaldıramaz.
-Kerem gününde değildi baya top ezdi tribünlerden ha, hu sesleri çıkınca daha da kötüye gitti.
-Okan hoca 45-55 arası gereksiz bekledi müdahale etmeliydi geç kaldı.
-Ziyech herkesi yanılttı maç sayfasında bile kadro yaparken %90'ınımız bende dahil Ziyech yazdı demek ki yazmamak gerekiyormuş.
-Nelsson formsuz yaz döneminden beri kafasını toplayamıyor.
-Angelino ilk yarı 8/10'luk oynayıp ikinci yarı 3/10'luk oynadı.
-Bu takımın en az 1 aya daha ihtiyacı var yeni oyuncuların birbirine alışması ve maç tempolarını yakalamarı lazım.

dün geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı aferin aslan parçası.

rashica'dan daha çalışkan bu arada, ha belki rakip oyuncuya yapışmıyor, omuz omuza girmiyor o kadar ama özellikle ofansif çalışkanlığı çok çok iyi, defansif yanı da hiç boş değil gayette üzerine düşeni yapıyor

lyon maçlarında da böyleydi yeter ki üzerinde ki ölü toprağını atsın bu ligin ırzına geçer fazla kasmadan dün iyi oynadı diye de demiyorum bunu ilk geldiği zamanda da söylemiştim,

gayet iyi bir deneme tete transferi

Birini överken neden diğer bir oyuncumuzu gömüyorsunuz?
Şundan x kat iyi, şu berbat bu 11 de çıksın.... gibi gibi

Hepsi bizim oyuncumuz.
Bir önceki maç Tete gömüldü Ziyech göklere çıkarıldı, dün tam tersi.

Biraz sabır lütfen.
Hem kendi modunuzu hem sizin yorumlarınızı okuyan kişilerin modunu düşüyorsunuz.
Bu gazı alan bazıları da stada gidip oyundan çıkan oyuncumuzu yuhalıyor.

Asıl mesele Galatasaray ise, birilerini gömmek kimseye fayda etmez.
O gün gününde olmayan oyuncumuzu alkışlarsın, sonraki maça moralli çıkar. Yuhaladığın oyuncu özgüvensiz olur, en ufak olumsuzlukta gene yuhalayacaklar diye yapabileceklerini de beceremez....

Birini överken neden diğer bir oyuncumuzu gömüyorsunuz?
Şundan x kat iyi, şu berbat bu 11 de çıksın.... gibi gibi

Hepsi bizim oyuncumuz.
Bir önceki maç Tete gömüldü Ziyech göklere çıkarıldı, dün tam tersi.

Biraz sabır lütfen.
Hem kendi modunuzu hem sizin yorumlarınızı okuyan kişilerin modunu düşüyorsunuz.
Bu gazı alan bazıları da stada gidip oyundan çıkan oyuncumuzu yuhalıyor.

Asıl mesele Galatasaray ise, birilerini gömmek kimseye fayda etmez.
O gün gününde olmayan oyuncumuzu alkışlarsın, sonraki maça moralli çıkar. Yuhaladığın oyuncu özgüvensiz olur, en ufak olumsuzlukta gene yuhalayacaklar diye yapabileceklerini de beceremez....
Çok güzel yazmışsınız tüm söylediklerinizin altına imzamı atıyorum.

Her maç birileri göklere çıkarılıyor, birileri gömülüyor. Bu kadar kısa zamanlarda karar verilemez. Biraz belemek lazım. Deneme yanılma yani. Maalesef.

Genç, yetenekli ve dinamik oyuncu. Böyle oyuncular bizi ileriye taşır. Umarım sürekli forma şansı bulur.
Zyech'in forvet arkasında ve Tete'nin de sağ kanatta oynadığı bir sistemi merakla bekliyorum.

Geri
Üst Alt