#20 Tetê

helal oğlum böyle devam

molde maçında da oyuna girip karakter koymuştu, bu maçta da şaşırtmadı

belki fizik olarak %100’ünde değil ama en azından sonradan girince gayet iyi işler yapıp ortaya ruhunu da koyuyor

darısı diğerlerinin başına

Valla baydi su yorumu okumak neredeyse tum oyuncularimiz icin... (sana ozel degil renkdas, teknik ekibe sitemim ya da transfer komitesine)... Tum anahtar ve yeni katilan oyuncularimiz da ayni problem var... Kimse hazir degil ki ?

Menajeri mafya, yazdıklarımıza dikkat edelim

Valla baydi su yorumu okumak neredeyse tum oyuncularimiz icin... (sana ozel degil renkdas, teknik ekibe sitemim ya da transfer komitesine)... Tum anahtar ve yeni katilan oyuncularimiz da ayni problem var... Kimse hazir degil ki ?

valla üstad haklısın ama ne diyeyim ki başka :asd:

sonradan oyuna dahil olduğunda verdiği katkıyı veremiyor henüz ilk 11 başladığında, acayip sıkıldım bende hazır değil zart zurt değil muhabbetinden

duymak istemiyorum bunu, tete özelinde ise gerçekten şöyle bi toparlandığında güzel işler yapacağına inancım tam

FuPPayQXwAEVu39.jpg

Heriflerin sol beki gercekten çok iyiydi yoksa Ziyech daha etkili olabilirdi tetenin böyle bir herife karşı oynarken maçı çevirmesi daha da değerli oluyor adam kimseye adım attirmadi o tarafta..

Rasicha'dan bir kaç gömlek üstün, daha kaliteli. Resmen bu pozisyonu upgrade etmişiz.

Brezilya pasaportu da var 40 milyon euro bile kazanabiliriz..

Aslanım

Benden duymadın ama Çağdaş Atan sana ondan topçu olmaz demiş.

Kendisi ile ilgilenir misin ?

Geri
Üst Alt