#20 Tetê

Çok umutluyum kendisinden. Duygusal bir yapısı var, taraftar seslerinden falan da çok etkileniyor

Oyuncu geçme ve şut çok önemli ozellikler.Bu ikisinide malesef şimdiye kadar göremedim
ceza sahasına girdiği anda attığı paslar ve şutlar çok cılız.Boyle devam ederse sıkıntı.

Özguven eksikligi yaşıyor gibi arada riske girip adam geçmeyi denemeli.Yeteri kadar şans verildiginide düşünüyorum.

Top cevirmemizi ve topun bizde kalmasını saglamasi hos bisey.2.golde asist tetenin mesela.4 pozisyona girmis.ilkinde hanuseke carpiyo,gol atacakken.2.cisinde kafa vuruslarini çalışması gerektiğini gösteriyor adeta.istanbul macinda da angelino yine ortalamis ve iyi vurmamisti çünkü.kornerde vurduğu top koseye ama yine şansız.zahanin pasında lakayitti biraz

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Kerem Aktürkoğlu sahada yokken tete’nin verimi yüzde 50 artıyor en az.

10 numara oynamalı, kanat için hızı yok, adam geçmiyor, 10 numara için hem ayağı düzgün, hem de savunma disiplini var

ya şurda hem kendini hem icardinin seriyi hem zaha'nın muazzam pasını yedi.

şu golü atsa bile hoca olsam ağzına sıcarım topcunun. doğru tercihi yapmayıp kendini düşündüğü için. direkt değiştirme nedeni delirdim şurda ya. dar alanda kalecinin üzerine topu sürmenin %1 mantıklı acıklaması bile yok. göremedim diyebileceği pozisyon değil.

kesik yiyip hatta su dk oyundan alınması gereken bir pozisyon.

yukarıdaki yazıya ek +++
bu tarz pozisyonları ligde doğrusunu yapıp alıskanlık haline getirmezsen, cl inde böyle bir sansı da kullanmazsan sana pahalıya patlar bu yaptığın beyinsizce hareket.
icardi midsjöye çıkarmayıp kaleye vursa belki cl'inde değildik. büyük topçu olmakla olmamak arasındaki en bariz fark bu işte. yazık. insdallah hoca uyarmıstır.

tete 4 net gol pozisyonuna girmiş ankaragucu macında ve atabileceklerini ama şanszılık ama lakayıtlıktan atamadı.

istanbul macında da 1-2 pozisyonu vardı.gole cok yakın oyuncu ve bundan yakında faydalanacagız.biraz syzmanski şansı lazım

tete 4 net gol pozisyonuna girmiş ankaragucu macında ve atabileceklerini ama şanszılık ama lakayıtlıktan atamadı.

istanbul macında da 1-2 pozisyonu vardı.gole cok yakın oyuncu ve bundan yakında faydalanacagız.biraz syzmanski şansı lazım
şans falan değil bu lan düşüncesizlik bencillik ne dersen artık.
ama kesinlikle şans değil.

kerem yapsa ağzına sıcıyorlar cocugun tete yapınca kimseden ses yok.
kerem bikac mactır cok pozisyona girip atamayınca millet forvet sandı : )ankragucu macında asist yapıyodu yine,bahadır kurtardı icardinin kafasını.

kerem için asıl eşik bu sene abi.kopenhag maında bence harikaydı aksiyon olarak.ama heycanını dizginlemeden,nefes almadan oyanrsa sorun.basit oynamayı ögrenecek,topu alıp gitmektense bazen saklayacak ve faul alacak.ve sadece icardiyi düşünmeyi bırakacak.

Top cevirmemizi ve topun bizde kalmasını saglamasi hos bisey.2.golde asist tetenin mesela.4 pozisyona girmis.ilkinde hanuseke carpiyo,gol atacakken.2.cisinde kafa vuruslarini çalışması gerektiğini gösteriyor adeta.istanbul macinda da angelino yine ortalamis ve iyi vurmamisti çünkü.kornerde vurduğu top koseye ama yine şansız.zahanin pasında lakayitti biraz
Angelinonun topda biraz önde kaldı sanki çok güçlü vuramadı

Geri
Üst Alt