#20 Tetê

allah gibi oynuyor yazımı kim değiştirdi?
siz moderasyon ekibi niye kafanıza göre iş yapıyorsunuz?
hakaret yok bir şey yok

nasıl bir kafa yapısındasınız yav
arabistana falan gidin orada yaşayın
allah gibi oynuyor evet
bas kaldıranın

basını keserız

alper altun

Üzerinde biraz fazla mı baskı hissediyor bilmiyorum ama son tercihleri sıkıntı. Aslında bizim genel olarak son tercihlerimizde sıkıntı var. O golü getirecek ekstra pası vermek yerine doğrudan koşan adama veriyoruz topu. Birkaç pozisyon yaşadık bugün, beklerimiz, kenarlarımız boşken göbekten savunma arkasına top geçirmeye çalıştık ki kenarlara oynayıp iyi bir orta ile gol bulabileceğimiz pozisyonlar bunlar.

De haydi oglum. Ne ara rayina oturacaksin acaba?

ne bicim brezilyalisin biraz daha verimli oyna calim at klas hareket yap adam eksilt

2 tane asisti yendi. Özgüven kazanması lazım, en pahalı oyuncumuz olacaktır.

Pasları müthiş 0'a doğru gelince gereksiz şekilde çok yumuşak orta açıyor onun yerine yerden sert oynarsa daha etkili olacaktır

Bu maç oyun görüşünü beğendim ama bazı kararlarını düzeltmesi lazım.

İlk yarıda İcardi hariç en iyi oynayan oyuncuydu. Okan hoca bunu bir kerede 90 dakika sahada tutmalı. Hep Kerem 90 dakika oynuyor ne zaman dinlenecek bu?

Sanirim sadece ben begendim. Manyak paslar atiyor

Hayır ben de çok beğendim
Takım oyununu da biliyor
En azından ne oynadığımız daha belli oyundayken
Asistler güme gidiyor, biraz daha özgüvenli olduğunda daha da iyi olacak
Ama bizim millet canhıraş oynayıp illa çalım manyağı yapan kanat sevdiğinden de güme gidiyor biraz

ben de fena bulmadım da ziynetdinov'a karşı skor yapamayan bi adamı da çok pohpohlamamak lazım

Zeka da var sadece oynaması ve arkadaşlarını iyice tanıması gerekiyor. Bir tane de orta sahada pas istasyonu olup oyunu yönlendirici biriyle çok daha iyi olur çünkü hep oraya dönüyor ve bu aradığı kişi eksik.

Zeka da var sadece oynaması ve arkadaşlarını iyice tanıması gerekiyor. Bir tane de orta sahada pas istasyonu olup oyunu yönlendirici biriyle çok daha iyi olur çünkü hep oraya dönüyor ve bu aradığı kişi eksik.
ndombele

Müthis oynadi. Aslanim.
Okan kerem yerine teteyi cikardi ve cok sacma bi hamle yapti
Barisi keremin yerine alsa tamamdi

Geri
Üst Alt