- 12 Haziran 2015
- 32.988
- 25.917
- 2.533
Kupa maçında ilk 11 olacak sanırım bir sürpriz olmaz ise.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şans verildi de pek iyi kullanamadı ki; daha iyi şeyler bekliyoruz kendisinden. Evimizde oynadığımız Kopenhag maçında gösterdiği hücum gücünü daha sık görür isek mest eder zaten bizleri.hic kapris yapmadı
ben sakatım demedi
hocam ben hazırım oynarım dedi
geldigi gibi oynadı alışma süreci yaşamadı
ona ragmen hocası ona şans vermedi
Sag yerine sol kanat olsaydi buraya neler neler yazardınhic kapris yapmadı
ben sakatım demedi
hocam ben hazırım oynarım dedi
geldigi gibi oynadı alışma süreci yaşamadı
ona ragmen hocası ona şans vermedi
sözleşmesi fesih edilmeli.İnstagramda logomuzu 3 yıldızlı koymuş.![]()
kopenhg maçında da beraberliğin baş mimarı ve bugün belki de uel'de mücadele ediyorsak pay sahibi kendisiAldığımız onca adamdan saçmasapan triplere girmeyip, sakatlık ayağına yatmayan tek arkadaş bu.Haftalarca oynamadı el kol falan da yapmadı. En iyi oynadığımız maç olan Ads ve Bayern maçlarında da baya verimliydi. Ayrıca Zaha ve Ziyeche göre bonservis elde etme şansın çok daha yüksek hem senin oyuncun hem daha genç.
Bu arkadaşa kadroyla ikide bir oynamadan düzenli forma şansı verelim. Gol kaçırması bir yana bence oynadığı tüm maçlarda etkiliydi. Bazılarında baya sıvadı derseniz katılırım ama o da takımın iş bilmezliğinden kaynaklıydı biraz.
Kopenhag maçında 35 yaşında sağ beke karşı new generation Babel gibi takılan arkadaşımız kadar sıvamıyor.