#20 Tetê

Kupa maçında ilk 11 olacak sanırım bir sürpriz olmaz ise.

hic kapris yapmadı

ben sakatım demedi

hocam ben hazırım oynarım dedi

geldigi gibi oynadı alışma süreci yaşamadı

ona ragmen hocası ona şans vermedi
Şans verildi de pek iyi kullanamadı ki; daha iyi şeyler bekliyoruz kendisinden. Evimizde oynadığımız Kopenhag maçında gösterdiği hücum gücünü daha sık görür isek mest eder zaten bizleri.

Yusuf Erdoğan'a yaptın Ferdi'ye hayli hayli yaparsın Furakau ÇEÇE

Bu adam çok büyük yerlere gelecek. Modern futbolda artık yeri olmayan birisi aslında. Modern futbolun bize unutturduğu şovları yapabiliyor.

Karsisinda bu kadar kolay calim yiyen Ferdi varken onu rahat gecebilmeli. En azindan Ferdi'nin cakili kalmasini saglar.

Kendisine haksızlık edildiğini düşünüyorum ilk günden beri, skor üretemese de hep skor üretmenin kıyısından dönmesi tesadüf olamazki kendisi çok da iyi bağlantıyı sağlıyordu. Sakatlanmadı da ama biz kestik Ziyech için.

Bazen kalitenin yanında gelişim ve çabayı da değerlendirmek lazım. Şimdi kaç maç oynatma bugün sahaya at da yanlış bir strateji.

Hesap çok basit Tete.
Önünde bir daha karşına çıkmayacak bir şans var. Ya bize Shakhtar döneminde Real Madridi hayata küstüren, Lyon ve Leicester da deli gibi skor yapan o genç Brezilyalıyı izletirsin. Ya da kendin bilirsin. Haydi Aslanım. -trcl8u.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldığımız onca adamdan saçmasapan triplere girmeyip, sakatlık ayağına yatmayan tek arkadaş bu.Haftalarca oynamadı el kol falan da yapmadı. En iyi oynadığımız maç olan Ads ve Bayern maçlarında da baya verimliydi. Ayrıca Zaha ve Ziyeche göre bonservis elde etme şansın çok daha yüksek hem senin oyuncun hem daha genç.

Bu arkadaşa kadroyla ikide bir oynamadan düzenli forma şansı verelim. Gol kaçırması bir yana bence oynadığı tüm maçlarda etkiliydi. Bazılarında baya sıvadı derseniz katılırım ama o da takımın iş bilmezliğinden kaynaklıydı biraz.

Kopenhag maçında 35 yaşında sağ beke karşı new generation Babel gibi takılan arkadaşımız kadar sıvamıyor.

Aldığımız onca adamdan saçmasapan triplere girmeyip, sakatlık ayağına yatmayan tek arkadaş bu.Haftalarca oynamadı el kol falan da yapmadı. En iyi oynadığımız maç olan Ads ve Bayern maçlarında da baya verimliydi. Ayrıca Zaha ve Ziyeche göre bonservis elde etme şansın çok daha yüksek hem senin oyuncun hem daha genç.

Bu arkadaşa kadroyla ikide bir oynamadan düzenli forma şansı verelim. Gol kaçırması bir yana bence oynadığı tüm maçlarda etkiliydi. Bazılarında baya sıvadı derseniz katılırım ama o da takımın iş bilmezliğinden kaynaklıydı biraz.

Kopenhag maçında 35 yaşında sağ beke karşı new generation Babel gibi takılan arkadaşımız kadar sıvamıyor.
kopenhg maçında da beraberliğin baş mimarı ve bugün belki de uel'de mücadele ediyorsak pay sahibi kendisi

Daha çok süre verilmeli hem genç hemde potansiyelli geçen sezon Rashica'nın sağladığı katkının fazlasını sağlayabilir sadece istikrarlı oynasın yeter.

Ziyech uzun süre yoktur onun icin her mac iyi veya kötü artik oynamali , yedek birakarek adamin degerini yok ediyoruz, belki nadir satacak oyuncularimizdan biri

Geri
Üst Alt