#20 Tetê

Antrenmanlarda da kazanan takımlar arasında görüyom reis.Belki menajeriyle 1 sıkıntısı vardır kulübün.Menajeri hakkında hiç iyi 1 şeyler konuşulmuyo genel olarak..
Ali Turap - Kazımcan'lı takımlarda oluyor orda :D

fix brezilyalı ... fenerden "çalımladığımız" topçuyla beraber külfetinide çalımlamış olabiliriz
orasını yönetim bilir.

ama nevzatın dediği 3.5. - 4 Milyon yarım sezon kira ise (satın alması 9-10 olacaktır madde koyulursa) bence doğru hamle olur. Da nevzat haberi sonuçta.

zenit - 7 Milyon dedikodusunada okeyim.

nelsson da boey de BAY da son derece düşük maaşlar ile oynayan topçulardı yatırım yapıldıklarında. o yüzden sabredilebilir ancak tete için ayrılan bütçe muazzam yahu. "bekleyelim gelişsin"den ziyade, "çıksın oynasın" maaşı alıyor adam. bu zamana kadar da pek ışık vermedi açıkçası.

Ali Turap - Kazımcan'lı takımlarda oluyor orda :D

fix brezilyalı ... fenerden "çalımladığımız" topçuyla beraber külfetinide çalımlamış olabiliriz
orasını yönetim bilir.

ama nevzatın dediği 3.5. - 4 Milyon yarım sezon kira ise (satın alması 9-10 olacaktır madde koyulursa) bence doğru hamle olur. Da nevzat haberi sonuçta.

zenit - 7 Milyon dedikodusunada okeyim.
Ben yine de satılmaması taraftarıyım reis.Forma şansını verelim derim..

nelsson da boey de BAY da son derece düşük maaşlar ile oynayan topçulardı yatırım yapıldıklarında. o yüzden sabredilebilir ancak tete için ayrılan bütçe muazzam yahu. "bekleyelim gelişsin"den ziyade, "çıksın oynasın" maaşı alıyor adam. bu zamana kadar da pek ışık vermedi açıkçası.
aynen 3 milyon eyro alan adamın tslnin içinden geçmesi lazım sabır tükenmiştir ya postalanmalı ya maaşı 750 bin euroya düşürülmeli..........

Ben yine de satılmaması taraftarıyım reis.Forma şansını verelim derim..
kullanabilirse eyvallah, keza Ziyech'e de öyle bakıyorum. Eyvallah goller var güzel araya paslar var ama devamlılık yok - adam takıma ait değilmiş gibi 9-5 işe gel paranı kazan gibi duruyor taraftar olarak bakınca.

çünkü şuda var yazın 12 yabancıya düşecek sınır - her ne kadar ilk 11de 3 yerli derdini aşsanda - kadro bütünlüğünde kaliteli yerlide bulundurmak zorunda kalacaksın. Yabancı kontenjanını rahatlatmak daha iyi gibi şu an.

bu nedenle BAY - Apokerim - Kerem A- Kaan - Dayı - potansiyel Eyüp en büyük koz olacak. Kaldıki Apokerim ve BAY'a yazın teklif gelir . Bay bilememde Apokerim'e banko gelecekler.

Gayet iyi bir potansiyel, şu ana kadar tutmaması bunu değiştirmez.

Taraftara kalsa Boey çöptü, Nelsson 3 kuruşluk adamdı, Barış Alper ptt topçusuydu.
Taraftarın laflarına çok takılıyorsun. Taraftar anlık-maçlık reaksiyon verir. Boey o eleştirildiği sıralarda üst üste kaç maç sahaya silah zoruyla veya şantajla çıkmışçasına ruh gibi oynuyordu (Sebebi sonradan açığa çıktı). Ben olumsuz mesaj yazmamış olabilirim ama yazsam yeriydi...

aynen 3 milyon eyro alan adamın tslnin içinden geçmesi lazım sabır tükenmiştir ya postalanmalı ya maaşı 750 bin euroya düşürülmeli..........
yok be ne postalansın ne de maaşı düşürülsün, öylesine fikir beyan ediyoruz blört hemen dalgaya alıyorsun hea.

Normalde kolay kolay oyuncu harcamayı sevmem ama bu arkadaşın aldığı süreyi halile veririm daha iyi mümkünse vedalaşmakta fayda var.

Normalde kolay kolay oyuncu harcamayı sevmem ama bu arkadaşın aldığı süreyi halile veririm daha iyi mümkünse vedalaşmakta fayda var.
Gsc'de az rastlanan bir profil. Üst düzey futbol bilgisi içeren bir post görmeyeli uzun zaman olmuştu. Halil şu adamın aldığı süreleri alsa kesinlikle üzerine koyardı.

Büyük ihtimalle gönderilir. Zekası yeteneğiyle aynı oranda değil ne yazık ki.

Taraftarın laflarına çok takılıyorsun. Taraftar anlık-maçlık reaksiyon verir. Boey o eleştirildiği sıralarda üst üste kaç maç sahaya silah zoruyla veya şantajla çıkmışçasına ruh gibi oynuyordu (Sebebi sonradan açığa çıktı). Ben olumsuz mesaj yazmamış olabilirim ama yazsam yeriydi...
Anlık reaksiyonu genele yaymak benim kastım.

Boey’in hiç oynamayıp sonra koyulduğu Başak maçında Treze tarafından tokatlanması arka planını bilmediğimiz bir ton detay barındırıyordu muhtemelen.

Barış için söylenilenler ise bayağı uzun vadede devam etti keza Nelsson’a çöp denilmesi falan akıl alır işler değil.

Karşı yakanın hype’ladığı Ferdi 4 sene hiç bir etki gösteremedi Pereira sol wing back yapana kadar, böyle örnekler tüm dünyada var zaten. 3 güne oyuncuyu çöp yapıp göndermek en kolayı, mevzu mümkünse kazanabilmek.

Teklif varsa bir an önce yollar ayrılmalı. Yıllık 3.5 m Euro verdiğin adamdan net katkı alman lazım. Boey, Barış, Morutan gibi düşük maaşlı oyunculara sabredersin ama Tete'ye o lüksün yok

Anlık reaksiyonu genele yaymak benim kastım.

Boey’in hiç oynamayıp sonra koyulduğu Başak maçında Treze tarafından tokatlanması arka planını bilmediğimiz bir ton detay barındırıyordu muhtemelen.

Barış için söylenilenler ise bayağı uzun vadede devam etti keza Nelsson’a çöp denilmesi falan akıl alır işler değil.

Karşı yakanın hype’ladığı Ferdi 4 sene hiç bir etki gösteremedi Pereira sol wing back yapana kadar, böyle örnekler tüm dünyada var zaten. 3 güne oyuncuyu çöp yapıp göndermek en kolayı, mevzu mümkünse kazanabilmek.
Tete yeterince süre buldu ve şu ana kadar güven veremedi. Daha iyi duruma gelebilir belki ama tavanının pek de umulduğu kadar yüksek olmadığı anlaşılmıştır kanısındayım. Konuşulan teklifler gerçek ise paketlenmesinden yanayım...

Tete yeterince süre buldu ve şu ana kadar güven veremedi. Daha iyi duruma gelebilir belki ama tavanının pek de umulduğu kadar yüksek olmadığı anlaşılmıştır kanısındayım. Konuşulan teklifler gerçek ise paketlenmesinden yanayım...
Nasıl yeterince süre buldu yahu, 4-5 ayda farklı bir yere uyum bile çok zor bir süreç.

Çalışmıyordur vs bunlar farklı konular ama yeterince süre bulduğunu düşünmüyorum.

Nasıl yeterince süre buldu yahu, 4-5 ayda farklı bir yere uyum bile çok zor bir süreç.

Çalışmıyordur vs bunlar farklı konular ama yeterince süre bulduğunu düşünmüyorum.
Kapasitesi hakkında tahminde bulunmak için yeterli süreden bahsediyorum. Şu ana kadar 4,5-5/10 performans gösterdi diyelim; 6-7 ye yükselebilecek olsa bile bonservis alarak göndermek varken bu maaş yüküyle devam etmeyi mantıklı bulmuyorum. Defoları bir yana, çok öne çıkan herhangi bir özelliğini de göremediğim için kanaat belirtiyorum. Talibi çıkmazsa, bedava kabilinden kiralık filan gönderilmesin tabii...

Geri
Üst Alt