#20 Tetê

Bu adam yüzünden 3'e 4 pozisyon verdik golü atsa iş bitecek 3-1 olacak maç az daha 2-2'ye gelme ihtimali olabilirdi artık diyecek bir söz bulamıyorum.
adpvavq.png

Hiç gitmeye niyetlenecekmiş bir görüntüde değildi maç sonu

Bu adam yüzünden 3'e 4 pozisyon verdik golü atsa iş bitecek 3-1 olacak maç az daha 2-2'ye gelme ihtimali olabilirdi artık diyecek bir söz bulamıyorum.
adpvavq.png
O pozisyon buna değil Icardi’ye yazar önce.

Nasıl olsa günah keçisi var, transfere bok atayım da gerisi mesele değil kafasıysa farklı tabii.

O pozisyon buna değil Icardi’ye yazar önce.

Nasıl olsa günah keçisi var, transfere bok atayım da gerisi mesele değil kafasıysa farklı tabii.
Icardi'nin kurtardığı maç sayısıyla Tete'nin kurtardığı maç sayısı arasında dağlar kadar fark var ufak bir farkta değil biri başlı başına şampiyon yapmış o kadar kredisi olacak Tete'nin Kopenhag maçı hariç ekstrem performans olarak tek bir maçından dahi bahsediyoruz. Icardi'nin sakatlık dönemi rezalet bir performansı vardı ama ona gelene kadar sezon başıda kurtardığı yine aldırdığı tonla maç var.

Dün Icardi'ye 2 tane pozisyon geldi ufak ofsaytlarla iptal oldu ama sonuçta 2'sini de gol attı maçın başında direkten dönen topu var 1 tane kaçırmış olması bir şey değiştirmez asıl orada pozisyonu yine kovalayıp yaratan Icardi'ydi 92'de o koşuyu atmayıp bekleyebilirdi ama sonuna kadar zorladı.

Yerli ve yabancı kaynaklara bakılırsa transferinden para kazandıracak bir futbolcu Angelino gibi bizde uymadı gider başka takımda çok iyi top oynayabilir bir kez bile olsun neden demem zaten kendisi için yeteneksiz diye herhangi bir tabirimde yok fakat son vuruş ve sakin kalmada ciddi problemleri var

Transfer bir risktir para verip alsan da potansiyel iyi adam alsan da illa tutacak diye bir şey yok.

Icardi'nin kurtardığı maç sayısıyla Tete'nin kurtardığı maç sayısı arasında dağlar kadar fark var ufak bir farkta değil biri başlı başına şampiyon yapmış o kadar kredisi olacak Tete'nin Kopenhag maçı hariç ekstrem performans olarak tek bir maçından dahi bahsediyoruz. Icardi'nin sakatlık dönemi rezalet bir performansı vardı ama ona gelene kadar sezon başıda kurtardığı yine aldırdığı tonla maç var.

Dün Icardi'ye 2 tane pozisyon geldi ufak ofsaytlarla iptal oldu ama sonuçta 2'sini de gol attı maçın başında direkten dönen topu var 1 tane kaçırmış olması bir şey değiştirmez asıl orada pozisyonu yine kovalayıp yaratan Icardi'ydi o koşuyu atmayıp bekleyebilirdi.

Yerli ve yabancı kaynaklara bakılırsa transferinden para kazandıracak bir futbolcu fakat Angelino gibi bizde uymadı gider başka takımda çok iyi top oynayabilir zaten bir şey diyemem yeteneksiz diye herhangi bir tabirimde yok transfer bir risktir para verip alsan da potansiyel iyi adam alsan da illa tutacak diye bir şey yok.
Ne kredisi yav, o pozisyon özelinde konuşuyoruz, boş kaleye kaçıranla, kalede 3-4 kişi beklerken çalımla önünü açıp vuranı kıyaslayamazsın zaten.

Onun yüzünden kontra yedik yazıyorsun, daha kolayını atamayanın hiç suçu olmuyor çünkü kredisi oluyor ne hikmetse.

Ne kredisi yav, o pozisyon özelinde konuşuyoruz, boş kaleye kaçıranla, kalede 3-4 kişi beklerken çalımla önünü açıp vuranı kıyaslayamazsın zaten.

Onun yüzünden kontra yedik yazıyorsun, daha kolayını atamayanın hiç suçu olmuyor çünkü kredisi oluyor ne hikmetse.
Icardi olmasa zaten pozisyon olmuyor adam 92'de rakip stoperi hata yaptırıyor orada tek ciddi hatası var tekte sol ayağıyla vurmaması kaleciyi kontrol ettiğinde yakınında olduğu için sağ ile kontrol edip tekte vuruyor ama 1 saniye geç kalıyor ikiside maçı bitirebilirdi aksine 2-2'ye de gelebilirdi eski Anadolu kulüpleri olsa o dakikada 4'e 3 pozisyonu pek affetmezdi yine şanslıyız.

Icardi olmasa zaten pozisyon olmuyor adam 92'de rakip stoperi hata yaptırıyor orada tek ciddi hatası var tekte sol ayağıyla vurmaması kaleciyi kontrol ettiğinde yakınında olduğu için sağ ile kontrol edip tekte vuruyor ama 1 saniye geç kalıyor ikiside maçı bitirebilirdi aksine 2-2'ye de gelebilirdi eski Anadolu kulüpleri olsa o dakikada 4'e 3 pozisyonu pek affetmezdi yine şanslıyız.
Konu o pozisyonda hatalı olanın kim olduğu. Icardi için daha kolaydı, tekte boş kaleye gol olacaktı.

Konuyu sağa sola dallandırmaya gerek yok.

Anadolu kulüpleri de tarihin hiç bir döneminde böyle yüksek yüzdeli bitirecek düzeye gelmedi. Maç içinde sıklıkla karşılaşılabilecek bir kontraydı hele de bizim gibi hücumda kolay top kaybeden takımlar için.

Konu o pozisyonda hatalı olanın kim olduğu. Icardi için daha kolaydı, tekte boş kaleye gol olacaktı.

Konuyu sağa sola dallandırmaya gerek yok.

Anadolu kulüpleri de tarihin hiç bir döneminde böyle yüksek yüzdeli bitirecek düzeye gelmedi. Maç içinde sıklıkla karşılaşılabilecek bir kontraydı hele de bizim gibi hücumda kolay top kaybeden takımlar için.
Neyse umarım başarılı olur diyim Rize'de 0-1'ken 0-2 yapamayan Pendik'te 0-0'ken golü attıramayan Ankaragücü maçında 1-1'ken bomboş pasta Icardi'ye çıkarmayan sonuç olarak umarım bir gün takımın başını yakmaz ve ben haksız çıkarım yeterki takımı sırtlasın iş yapsın ben haksız çıkmaya razıyım.

Burada Torreira'nın yaptığı daha fahiş bir hata bence. Bereket Antep kullanamadı topu.
Kesinlikle Icardi > Tete > Torreira resmen hatalar zinciri oldu Torreira'nın vurduğu kafa sonrası Barış jet gibi yetişti rakibi rahatsız etti adam korkudan eli ayağına dolaştı. :asd:

Neyse umarım başarılı olur diyim Rize'de 0-1'ken 0-2 yapamayan Pendik'te 0-0'ken golü attıramayan Ankaragücü maçında 1-1'ken bomboş pasta Icardi'ye çıkarmayan sonuç olarak umarım bir gün takımın başını yakmaz ve ben haksız çıkarım yeterki takımı sırtlasın iş yapsın ben haksız çıkmaya razıyım.
Burada mevzu Tete değil, başka oyuncuların da hatası varken tek kişiyi suçlaman.

Zaha’ya da böyle takmıştın düne kadar.

Tete çok bencil oynuyor. Dün Halile pas atmadığı bir pozisyon var. Israrla kendi vurdu. Orada bence kendi kredisini bitirdi.

Burada mevzu Tete değil, başka oyuncuların da hatası varken tek kişiyi suçlaman.

Zaha’ya da böyle takmıştın düne kadar.
Demek ki 1-2 tane mesajımı görüp takmış diyorsunuz düne kadar çok az kişi arkasında dururken onlardan biriydim her zaman arkasında durmaya çalıştım Konya-Sivas maçlarından sonra gösterdiği kötü hatta açıkçası rezalet performans sonrası umudum kırılmasına rağmen Trabzonspor maçından önce yazdığımı görmemişsiniz ki böyle yorum yapıyorsunuz.

Bunu yollayın gidin El ghazi alın bu kadar zor olmamalı

KASIRGA MEVSİMİ YAKLAŞIYOR...

--------------------------------------------

Maliyet hesabı yaparken şöyle yapmak lazım. CL seviyesinde kendini kanıtlamış, Shakhtar çıkışlı genç bir Brezilyalı kanat oyuncusunun bonservisi kaç eder? Minimum €10-15m eder.

Bu adamın bize maliyeti de €3.1m imza parası + yıllık €4.67 brüt maaş, beş yılda yaklaşık €25-26m ediyor

€15m bonservis €1m net maaş versek total maliyet aynı periyot için yaklaşık €23-24m edecekti

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt