#20 Tetê

Bilader adam imza parasını uzerine eklemiş iste neye takıldın ki sen? Tete yi mi beğeniyorsun ücretin farklı olmasından mı şikayetçisin?
Birader*

Maaş ayrı, menajerin aldığı para ayrı. Bu oyuncuyu satarken ne kadar maaş alıyormuş diye baktıklarında toplam maliyeti olan 5,9 alıyormuş demeyecekler. 2.8 alıyormuş diyecekler. Keza seneye de bizde kalsa alacağı para 2.8

Fenerbahçe'lilerin 7.5 maaş verdiği Fred'i 3.5 yazması ne kadar ironikse sözde Galatasaray'lı hesapların kendi oyuncularının aldığı maaşları ısrarla yüksek yazması bir o kadar ironik. Ben bir taraftar olarak rahatsızım bu mevzudan.

Git yine eleştir ama doğrusunu yaz.

Birader*

Maaş ayrı, menajerin aldığı para ayrı. Bu oyuncuyu satarken ne kadar maaş alıyormuş diye baktıklarında toplam maliyeti olan 5,9 alıyormuş demeyecekler. 2.8 alıyormuş diyecekler. Keza seneye de bizde kalsa alacağı para 2.8

Fenerbahçe'lilerin 7.5 maaş verdiği Fred'i 3.5 yazması ne kadar ironikse sözde Galatasaray'lı hesapların kendi oyuncularının aldığı maaşları ısrarla yüksek yazması bir o kadar ironik. Ben bir taraftar olarak rahatsızım bu mevzudan.

Git yine eleştir ama doğrusunu yaz.
Boşa uğrasmak senin hesap biraz 3100/4: 775 maaşına eklediğin zaman yıllığı bize 3.5 a geliyor adamın hesabında bir sıkıntı yok sen anlamak istememişsin. Bir art niyette yok bana göre ortada git engelle atılan mesajları görmezsin. Art niyet senin yaptığın gibi * koyup kelime düzeltmek

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brezilya'nın hangi köyündense o köyde çoğalma faaliyetleri durdurulmalı, mevcut nüfusu kısırlaştırılmalı, futbol yasaklanmalı.

maxresdefault.jpg

Şu şekil dolandırılmış olabilir miyiz? Gerçek Tete mi bu gelen?

Madem böyle pozisyonlarda pas çıkarıp asist yapmayı akıl edebiliyordun Carlos Vinicius u mu bekledin bu güne kadar?

Etkisiz oynasa bile takımı bozmuyor garip garip top kayıpları yapmıyor o yüzden aşırı olumsuz değilim bu arkadaşa

Düzenli oynamali... top tutmasi bile önemli. Ara sira kayboluyor, onu aşmalı..

Sabri bu arada bu adam.

Dalga geçmek için falan söylemiyorum bu arada. Sabri reyizi severdim.

Ancak Sabri'den aldığım hissin aynısını veriyor bana.

İyi niyetli, çalışkan, süratli, bazen çok iyi oynuyor bazen çok kötü. Aynı şabanlık hdshdsh

Neyse hep böyle oynasın.

Geri
Üst Alt