#20 Tetê

yaza kadar rotasyonda fayda sağlasın yeterli vinicus biraz kendine getirmiş

İyiligini kotulugunu konusmuyorum ama vatandasi geldikten sonra sahada nasil rahatti, mac sonu nasil gulucukler sacti

Bu herif 23 yasinda, egitimsiz, son seneleri savas, kiralanma, fifalik olma gibi durumlarla gecti. Ustune hic bilmedigi bir ulkeye tamamen farkli kulture geldi. Adami getirdik ama mutlu etmek icin para vermek harici bisey yapmadik. Kisacasi aldik hadi oyna demekle olmuyor. Bu isin onlarca parametresi var

Ben hala ümitliyim Tete'den. Nedense takımdaki en teknik futbolcumuz olduğunu sanmaktayım. Bir açılsa tutulmayacak gibisinden bir his geliyor bazen sonra gidiyor o.
Dünyada ilk dokunuşu kötü 2 Brezilya'lı falan vardır. 2'si de bizde. Bu nasıl teknik anlamadım.

Zayıf rakibe karşı bile çok bir numarasını göremedim. Basit bir pası verebildi diye mi bayıldınız?..

(Doğruysa) 8-10 milyonluk tekliflere rağmen kadroda tutulduğu için ofansif orta saha oyuncusu alınamamasını, Ndombele transferi kadar büyük hata olarak görürüm...

babasını gorse bu kadar mutlu olmaz

viniyi aldıgımız iyi oldu

Beğenilecek bir şey yapmadı, sıfır etki ile oynadı, Bandırma'nın sağ açığı bile daha efektif işler yaptı. Herkesi her yerde denedik, bir tek bu herifi sağ kanada yapıştırdık kaldık ben de bunu anlamıyorum. Yok abi, verimsiz işte herif verimsiz, başka bir mevkiye atın şunu artık. Sol kanada atın, forvet arkasına atın, deneyin bir şeyler artık. Yapmayacaksanız da şutlayın gitsin.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terk ayaklı kanat oyuncusu olamazsın. Sende yok o feraset.

Bak dümdüz gidip pas attığın pozisyon gol oldu.

Deneme artık deneme. Şu topu sola çekeyim, ardından ayak içi vurayım. Deneme kardeşim. Yapamıyorsun işte.

Dümdüz koşunu at, çizgiye in pasını ver.

Bizde niye tüm herkes yapabildiği yerine yapamadıklarını yapmaya çalışıyor ya?

Geri
Üst Alt