- 29 Temmuz 2011
- 17.206
- 8.784
- 1.588
İnşallah keşke 100 milyon etse de şu performansa bonservis verilir mi bilemedim Garry Rodrigues neler yaptı da 8 milyona gittiRahat alıcısı çıkar sırf pasaportu ve yaşı : 10 milyon euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah keşke 100 milyon etse de şu performansa bonservis verilir mi bilemedim Garry Rodrigues neler yaptı da 8 milyona gittiRahat alıcısı çıkar sırf pasaportu ve yaşı : 10 milyon euro
yusuf tsde de fena değildi aslında ama olmadı orda. dar alanda acayip bilekleri var yaw iyi topçuYusuf sari bunu top diye oynardi goz gore gore allahin yeteneksiziyle koca sezonu bitirecez
Hala kerem:Yanliz cok enteresan bir sistem var. Kerem istedigi kadar vasat oynasin, oyundan cikarmaz prensini okan hoca. Tete kac haftadir sonra ilk 11 oynasin, 45 dakka sonra fisi cekilir
futbol nöbetine attığım son postta bulusalım recepbu heriflerle nasıl sampiyon olacaz yav
yine icardi kerem birlikteligi olmazsa kanser oluruz her mac
Morutan bundan iyiydi yaw Brezilyalı değil Rumen diye hızlı yedikKaçırdığı gol sonrası maçtan çıktı kafa olarak. Nasıl bir mental varsa bir türlü adapte olup aşamıyor şu özgüven sorununu. Biraz Morutan'ı hatırlatıyor bana.