#20 Tetê

Özgüveni kırıldı yine kaçan golle. Sezon sonuna kadar sağ kanat yedeği artık

Keskinle öyle. Oldukça hareketli ve dribbling beceresi olan bir oyuncu. Karar vermekte biraz zorlanıyor ve özgüven sorunu yaşıyor. Su iki sorunu çözersek çok iyi bir futbolcu kazanmış oluruz
Katılıyorum sürekli oyunun içinde olmak istiyor formayı kapmak için bunlar hep, stresi atması lazım, önde relax top tutabilmesi hoşuma gidiyor,
Az daha sabır bence

Maç sonu nerdeyse ağlıyordu. İstekli orası belli ama en basit pozisyonlardan yararlanamıyor.

Birseyler yapabilicek gibi duruyor, hareketli filan, pozisyonada iyi girdi ama gel görki bos pozisyonda kaleciyi hedefliyor. Kafasi hic yerinde degil.

Maçın başında 1-0'dan sonra 2-0 hatta 3-0'ı yakalayabilirdik yine pozisyonları hiç etti rakibe direnç kazanması için fırsat oldu yinede tüm takım kötü olduğu için pek bir şey demiyorum.

Tek diyeceğim bu kadar kötü bitirici vuruşu olan kanat oyuncusu hatırlamıyorum.

Orada 2-0 ı yapacaksın. Bu adam şut atmayı bilmiyor, bu kaçıncı kaleci üstüne nişanlandığı müsait pozisyon?

Eleştirmek istemiyorum. En azından çabalıyor, koşuyor, yırtınıyor, bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Hala bu cocuga inanan ve sabretmemiz gerekiyor diyenleri gercekten anlayamiyorum. Sezon bitiyor iyi oynadigi 10 dakikalik sekans yok . Skor yok asist yok dripling yok hic bir sey yok ya. Hani 300 500 bin maas alir sorun degil. Dersin ki tutmadi . Bu adam sneijder drogba melo maasi aliyor. Bu adami biz yildiz maasiyla aldik. Takimi tasiyan yerliler demez mi bu mal nasil bizden 10 kat fazla maas kazaniyor? Takim ici dengeleri alt ust eden transfer bunlar. Ndombele tete zaha ziyech su 4lu bu sene cok fena canimi sıkıyor.

Bir tane atsa özgüveni yerine gelecek muhabbetleri sıkmaya başladı artık ligde en çok şutu atıp sıfır golle oynayan adamda sorun özgüvenle alakalı değil demek ki fazla zorlamaya gerek yok ...

senelik 2,8 milyon + 3 milyon imza parası alırken özgüveni yerindeydi.
27 maçta da özgüven bulamıyorsa sorunu başka yerde aramasın.
Gol kaçar, atılır sıkıntı yok. Top sürerken topun ayağına dolaşması, ayağının altında kaçması, sürekli yanlış tercihler... bunların özgüven ile ilgilisi yok. Özgüvensiz adam basit oynar.

750 b euroya oynasa bir şey demem aldığı maaşın altında kalıyor asla 11 oynayacak adam değil!!

Geri
Üst Alt