20 Yaşında Kel Kalmak

Emre Karaca

10 Numara!
Başıma gelen durum arkadaslar, berberden geldim adam moralimi bozdu tamamen. Kafamın yanları tamamen açık, önünde de çok az saç var. Ayrıca sakallarımı ters kesmişim çok sıkıntı yaşarsın dedi. Psikolojik tedavi almam gerekir mi ? Bu konu beni çok üzüyor cünkü

panpa sikinti yapma ben 23 yasinda sac ektirdim . Gayet canavar gibi oldu , ha eski saci tutmuyor ama isimi goruyor ..

ben de kaldım

bi de bendeki kafayı görmen lazım :D tabi sadece önler dökük benim

bi süre yalnız kal kendinle barışma sürecine gir ama çıkmayı unutma, ben unuttum çünkü :D

Bruce-Willis-in-Die-Hard--001.jpg

m_Collina.jpg

nm0005458.jpg

980x735.jpeg

Bunlar tanıdığım karizma keller.Bence kafana takma.Hatırladığım kadarıyla yakışıklı biriydin.Kellik de yakışacaktır sana.

sakali nasil ters kesmissin yav

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Reyiz yurtdışında mı ektirdin? Kaça mal oluyor artık herkese yapılıyor mu bu işlem. Valla çok kötü bir durum ya

ben istanbul'da ektirdim . reklam olmasin esteworld .. 2000€ odedim . + Otel + transfer

Sac kalitesi cok onemli , benim arka tarafdaki sac koklerim baya , bir kaliteliymis doktor soyledi , tek kokten 3/4 sac telli cikiyormus , dedigi gibi de oldu dogal bir gorunum var + cogu kisi anlamiyor ekme oldugunu

ama dedigim gibi herkesde ayni sonuc cikmaz ..

Ya aşagıdan yukarı kesmişim, yukarıdan aşagı kesilirmiş. Diken gibi cıkıyormus 30 lu yaslarda sivilce sıkıntısı yaşarsın falan dedi lavuk full moral bozdu

böyle bir seyi ilk defa duyuyorum
bana sallamis gibi geldi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Attığın fotoğrafta göbeğin yoktu diye hatırlıyorum.Herhalde eskiydi o fotoğraf.

Göbek yokta ileride olur muhtemelen :asd:

ben istanbul'da ektirdim . reklam olmasin esteworld .. 2000€ odedim . + Otel + transfer

Sac kalitesi cok onemli , benim arka tarafdaki sac koklerim baya , bir kaliteliymis doktor soyledi , tek kokten 3/4 sac telli cikiyormus , dedigi gibi de oldu dogal bir gorunum var + cogu kisi anlamiyor ekme oldugunu

ama dedigim gibi herkesde ayni sonuc cikmaz ..

Anladım yavastan arastırmaya baslamam gerek çok para degil sonucta ama iyi arastırmak gerek :(

bendede bolca dökülüyor yenisi çıkıyor daha fazla oldukça gür ama ya dökülürse diye tedirginlik var ama genetik olarak sıkıntı yok bendede olmaz inşallah dede 80 yaşında saçları bir göreceksiniz 15 lik delikanlı gibi dökülme 0 gür saçları var pederde öyle 45 yaşına girdi hala dökülme 0 bendede olmaz inşallah kötü bir durum

üniversitede çok dökülüyor
başlangıçla bitiş arasında belirgin bir vardı bende

anlaşılan o ki bu durumu çok stres yapıyosun
genetik sebeplerden sonra en çok bilinen sebep strestir saç dökülmesinde

o yüzden sana tavsiyem stres yapmaman
bunun dışında ufak sebepler var
duş alma şeklin
saçını sık sık yıkaman
saçınla sürekli oynaman vs.

birde "saçları dökmüşsün" diyen eş dost akraban varsa eminim ki bu durumda çok canını sıkıyodur
dediğim gibi düşünmemeye ve sıkıntı yapmamaya çalış

benimde saçım beyazlıyor ırsi. babamında genç yaşta beyazlamış hangisi daha kötü bir durum sizce? :)

sac dokulmesi , Anne'den gelen bir katki , o sac dokulme hucresini annelerin sadece uretebildigi sperm kisminda yer aliyor , yani toplumun dedigi babadan gelme vs hepsi hikaye .

Tip dunyasi Anneler'den yani anne tarafindan geldigini acikladi , ama yinede her insanda sac dokulmesi irsi olmasina neden yok mus .

Geri
Üst Alt