2000-01 türkiye kupası yarı final maçı

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
pRbBmn.png

KADROLAR

blVJlG.png

5. Dakikada Emre Belözoğlu ile öne geçen Galatasaray, bu üstünlüğünü koruyamayıp, maçın 22. dakikada Fenerbahçeli oyuncu Ogün Temizkanoğlu'nun golüne engel olamadı. 22. dakikada skor 1-1 oldu. Bu golden hemen 7 dakika sonra yani 29. dakikada Serhat'ın golü ile Fenerbahçe durumu 2-1 yapıyordu. Bu golden yine 8 dakika sonra Samuel Johnson 37. dakikada skoru 3-1'e taşıyordu.

52. dakikada Hasan Şaş sahneye çıkarak skoru 3-2'ye taşıyıp takımını umutlandırıyordu, fakat bu umut çok kısa bir sürede Revivo'nun 66. dakikada attığı gol ile son buluyordu.
Maçın bitimine çok kısa bir süre kalmışken sahneye Jardel çıkıyor 84. dakikada attığı gol ile takımını tekrar umutlandırıyordu. Bu golden 6 dakika sonra Galatasaray penaltı kazanarak 90. dakikada skoru Ümit Davala ile 4-4'e getiriyordu.

Maçın uzatma bölümünde skor bozulmayınca seri penaltı vuruşlarına geçiliyor ve kazanan Fenerbahçe oluyordu.

ÖZET

https://www.youtube.com/watch?v=vLN5p-IvkR8

Son düzenleme:
Penaltı ustası Ümit Davala'nın seri penaltılarda penaltı kaçırması bu stadın bize yaramadığının en açık göstergesi.Biz ne kadar iyi durumda olursak olalım,Fener de ne kadar kötü durumda olursa olsun orada kazanamıyoruz.

Penaltı ustası Ümit Davala'nın seri penaltılarda penaltı kaçırması bu stadın bize yaramadığının en açık göstergesi.Biz ne kadar iyi durumda olursak olalım,Fener de ne kadar kötü durumda olursa olsun orada kazanamıyoruz.
İnşallah bu laneti bu sene kırıcaz kadıköyde.

Lanetli abicim o stad.. 15 yildir bir galibiyet alamaz mi insan hic? 1000 türlü sanssizlik gördük bu 15 senede..

hasan ve jardel'in attigi goller guzelmis

o seneki cubuklu gibi bi forma isteriz

Kayseri'de oynanmıştı final maçı hatta kıyat paşa diyarbakırda oynamak isteriz demişlerdi lakin Ümit Karan'lı Gençlerbirliği normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten maçta fb'yi yenip kupayı kazanmıştı.

Ulan ertesi gün okul vardı ne üzülmüştüm
gece uyuyamayayıp ağladığımı hatırlıyorum bu maçla ilgili.
rüştüye de iyi sövmüştüm.

Kadıköy'de 4 gol atıp da kazanamamak...

Yediğimiz 4.gol Taffarel'in ender hatalarından galiba.

kazanamama serimizin basladigi mac oldugunu da ekleyelim.

Geri
Üst Alt