ben başlık değiştirme faln demiyorum
konu silme ve post silme diyorsun yazdığına bak bir istersen
İyi de sana dair bir şey ima etmedim yahu

Sıkıyorsun Mehmet ne desem peşimdesiniz

Sen sordun ben dedim bakayım vasfiye sordum tamam dedi 1 saattir burnumdan getiriyorsun anlamadım ben sorunun ne benimle bırak keyfine bak aklımın ucundan geçmedin ister inan ister inanma

İyi de sana dair bir şey ima etmedim yahu

Sıkıyorsun Mehmet ne desem peşimdediniz sen sordun ben defim bakayım vakfiye sordum tamam dedi 1 saattir burnumdan getiriyorsun anlamadım ben sorunun ne benimle bırak keyfine bak aklımın ucundan geçmedin ister inan ister inanma
ben bir şey demiyorum üstad daha hürmetler

burada konuya iyice hakim bir arkadaş açıklasın bizde beğenerek gündem yaratalım dikkatlerini çekelim, bende izlemiştim hayal meyal hatırlıyorum acaba bir hafta sonu eğlence programının içinde kısa skeçlermiydi

Evet arkadaşlar tartışmayı bırakıp esas konumuz olan Bay Şaşkının Maceraları'na yoğunlaşalım.

Evet arkadaşlar tartışmayı bırakıp esas konumuz olan Bay Şaşkının Maceraları'na yoğunlaşalım.
yabancı bütün siyah beyaz silent movielere baktım neredeyse ama bulamadım fall in the lake yazıyon yok bicycle yazıyon yok en son trtye mail attım kanki her gün tekrarlicam illaki görecekler

@Vasfi Vural beyler adam akıllı net hatırlayanlardan bilgi alalım trtden mailime cevap gelmiş şimdi gördüm :D kavat herifler bulamıyor nası bulamıyosa
adsiz-jpg.81064

Geri
Üst Alt