2005-2006 Şampiyonluk Akşamını Uyuyarak Geçirmek

hiç unutmam amasya'da hatunun yanına gitmiştim.

Maçın olduğu gün 3 maçlık kupon attım yine.Son maç Denizlispor 10 çifte.

Kupon 50 liraya 500 tl veriyor,o zaman büyük para.

Benim hatun,onun kız arkadaşlarıyla oturuyoruz cafede.maça saatler kalmış,heyecandan kalbim çıkacak.

Dedimki hepinize söz veriyorum,Denizli kaybetmesin,şampiyon olalım.bu kuponun kazancını gidip bi dilenciye vericem.

Yemin verdim.

Maç başladı,heyecandan ölüyorum.

Hele son 16 dakika tarifsizdi..

Sonu güzeldi.

Geçmişe bakıyorum da..

Hayatta hiçbirşey,hiçkimse beni Galatasaray kadar mutlu etmedi.

Bunu kalpten söylüyorum..

Hakikaten Gs'ın verdiği mutluluk bir ayrı..Tabi ki eşimle-ailemin verdiği mutlluk çok daha fazla ama Gs'ın ki bir başka..Moralim bozuk olsun , birşeyler yolunda gitmesin tek Gs galibiyeti herşeyi unutturuyor bana..

Düşünüyorum acaba Fenerliler de bizim gibi hissedebiliyor mu yoksa bu Galtasarayın verdiği büyü saf temiz duygular daha mı başka ?

Benim de şöyle bir anım var bu arada aklıma geldi... 2012 şampiyonluğunda Malatyadaydım.. Malatya Park'ta 2 kişi maçı izliyoruz son 2-3 dk. kala bir arkadaş aradı karnım acayip ağrıyor yetişin diye..Neyse maçı bitirdik sevinemedim bile direk arkadaşı aldık hastaneye..Adamın apandisi patlıyormuş yetiştirmesek ameliyata falan aldılar..Hay ulan dedim bu akşamı mı buldun apandisi patlatacak gece 3'e kadar hastanedeydim şampiyonluğu kutlayayım diyorum bakıyorum her taraf hasta -üzgün insan dolu...Resmen içimde kalmıştı o yıl..:)

Hakikaten Gs'ın verdiği mutluluk bir ayrı..Tabi ki eşimle-ailemin verdiği mutlluk çok daha fazla ama Gs'ın ki bir başka..Moralim bozuk olsun , birşeyler yolunda gitmesin tek Gs galibiyeti herşeyi unutturuyor bana..

Düşünüyorum acaba Fenerliler de bizim gibi hissedebiliyor mu yoksa bu Galtasarayın verdiği büyü saf temiz duygular daha mı başka ?

Aynen..

Fenerliler ne mutluluk gördü ki :D Adamların hissiyat duyguları henüz gelişmedi.

Yıllardır yıkımların kralını yaşıyorlar.Bu sene de yaşayacaklar.

Eminim çoğu psikiyatrik ilaçla ayakta duruyorlar :D

Aynen..

Fenerliler ne mutluluk gördü ki :D Adamların hissiyat duyguları henüz gelişmedi.

Yıllardır yıkımların kralını yaşıyorlar.Bu sene de yaşayacaklar.

Eminim çoğu psikiyatrik ilaçla ayakta duruyorlar :D

Harbiden öyle onların da 18 şampiyonluğu oldu ama bizim efsane şampiyonlukların yanında 0 kalır.. Onlar hep acı çeken taraf oldu..:D

Geri
Üst Alt