- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çogunu radyodan dinlemiştim
ragıpta vardı.sonradan kayseride oynadı.altan,yalçın...altanı ben severdim.hasan şaş 17 asist yapmıstı sanırım.26 asistte alex yapmış ki bunların 15 tanesi duran toptur,nobre tuncay vs biliyosun.sinir ediyolardı o dönem,her gol duran toptuAnkaragücü depinde Ümit'in attığı golü radyodan dinlediğimi hatırlıyorum. Denizli maçı hariç gerisini kahveden izlemiştim.
Herkes Santrafor hattımız ve efsane savunma tandeminden bahsediyor o sezon için ama bence orta sahada da inanılmaz bir uyum vardı. Baklava 4-4-2'nin en güzel uygulanış örneklerinden biriydi.
Ayhan o sezon başı sakattı o gelene kadar Altan oynamıştı o da yetenekli heriwdi ama tıpkı bugün ki Diagne gibi taraftar gıcıktı buna öyle hatırlıyorum. Çok da iyi oynamıyordu Ayhan dönünce formayı kaptı ekip tamamlandı. Saidou, Kante vari şekilde orta sahada defansif yükü tek başına çekiyordu. Hasan Şaş 2002 dünya kupası dışında en iyi topunu bu sezon oynadı. Manyakça bir asist istatistiği var. Ve İliç bu adam olmasa o muhteşem Arsenal vari tek pas oyununu hayatta uygulayamazdık. Al veri bu kadar iyi yapan, bunun yanında topsuz oyunda sürekli hareket halinde olan başka on numara var mıdır tarihte bilmiyorum. Birde o sezonun başında Kocaeli'nden bir orta saha aldılar adını hatırlamıyorum şuan ama Gerets sezon başlamadan postalamıştı.
Bu sezon fb ile kupa da bir maçımız var 3-2 aldık o da çok iyi maçtı. Aykut yerine Mondi oynasa turu geçerdik.
Benim de ilk ve tek İnönü deplasmanı idi. Kaan sen neredeydin Tribünde ? Ben Bizim tribünün sağ köşede idim. Tepede !Hasan Kabze ve İnönü deplasmanı...
Benim ilk İnönü deplasmanımdı. Bir daha böylesi olmadı, olmaz da herhalde, müthişti.
Benim de ilk ve tek İnönü deplasmanı idi. Kaan sen neredeydin Tribünde ? Ben Bizim tribünün sağ köşede idim. Tepede !![]()
derbi deplasmanlarına nasıl bilet buluyorsunuzEn üstlerde olduğumu hatırlıyorum.
Sonraki İnönü deplasmanlarında totem haline getirmiştik.
Vodafone'da da aynı totemi sürdürüyoruz, ısrarla ama durum malum.![]()