2007-2008 Şampiyonluk Almanağı (orjinal)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 2007-2008 Şampiyonluk Almanağı (orjinal)

134517629j.jpg

Dışarı çıkmam gerek, gelince görüşürüz topak . :p :D :asd:

Ben olduğu için yarışan arkadaşlara başarılar :D

B_4633_arda%20gol1%20b.jpg

Arda Turan’dan GS TV’ye Özel Açıklamalar

Galatasaray Kaptanı Arda Turan Kendisi Ve Takımıyla İlgili GS TV’ye Çok Özel Açıklamalarda Bulundu...

10 numara olmanın ve Galatasaray takımının kaptanlığını yapmanın vermiş olduğu sorumlulukla yüzde yüz artış var. Benim herkese örnek olmam gerekir ve bunun için de elimden gelen mücadeleyi veriyorum. Elbette kötü oynadığım maçlar da olabilir ama çok şükür sezona iyi başladık ve her şey iyi gidiyor ama bunun iyi gitmesinin en büyük sebebi takımın kazanması. Benim performansım takım kazandıkça ön plana çıkar. Ben takımım için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Ne olursa olsun Takımım kazanacaksa ben kötü oynamaya da razıyım. Her şey takım için. Daha önce de söylemiştim, kaptan olmak, 10 numara ve her şey bu takımın başarısı için bir araç. Amaca giden yolda araçların ne olduğu önemli değil. Benim Elano’nun ya da başka bir futbolcunun performansı hiç önemli değil, önemli olan takımın kazanması.

Performansımdan dolayı ben de çok mutluyum, takımıma katkı sağlayabildiğim için. Bana huzur veriyor, işimi iyi yapmanın mutluluğunu veriyor.Umarım herşey böyle devam eder.

Bizim bütün mücadelemiz Galatasaray’ın iyiliği içindir.Yeri geldiği zaman savunma oyuncusu da oluruz, hücum oyuncusu da... yeri geldiğinde takımın ‘’10’’ numarası da oluruz. Anlatmak istediğim şu; bize ne görev verilirse o yapılır. Biz Galatasaray’ın evladıyız. Takımın başarısı için buradayız. Bizim bu performanslarımız Galatasaray şampiyon olduğu zaman kıymetli olacak.O zaman bu keyfi, bu gururu yaşarız ama bunun zamanı şimdi değil.

Avrupa kupalarından ben de çok ümitliyim.Her zaman söylediğim bir şey var; Galatasaray hangi branşta olursa olsun hep şampiyonluğa adaydır. Bize öğretilen, yaşatılan budur.Bunun için de elimizden geleni yapacağız.Umarım her şey düşündüğümüz gibi, hissettiğimiz gibi olur herşey. Takım arkadaşlarımızla beraber, sizlerle beraber, yönetimimizle beraber her şey beklediğimiz gibi olur.

Galatasaray TV

gstvtanitim.jpg

Galatasaray TV, başlangıçta Doğan Grubu ile ortak bir sözleşme çerçevesinde kurulmuştur. Kuruluş çalışmaları Kasım 2006’da başlamış olup 15 Ocak 2007’de test yayını, 21 Ocak 2007’de ise normal yayın ile uydu üzerinden izlenilmeye başlanmıştır. 2007 Haziran ayından itibaren Türkiye’nin en son digital platformu olan D-Smart’tan da izleyenlerine ulaşan kanalımız,

28 Mayıs 2009 tarihinden itibaren Digitürk Platformu’ndan 75. kanaldan yayın hayatına devam etmektedir. Bu tarihten itibaren Galatasaray TV sadece Digitürk Platformu’ndan izlenebilmekte ve bu Platformun tüm ayrıcalıklarını izleyenleri ile paylaşmaktadır. Yeni anlaşma ile Galatasaray Futbol takımının Turkcell Süper Lig’de oynadığı maçların tamamının tekrarı, özet görüntüleri GS TV’de yer almaktadır.

Galatasaray TV’nin Digiturk Platformu bünyesindeki stüdyo ve teknik oluşumlarının dışında, biri Florya’da, biri de Ali Sami Yen Stadı’nda olmak üzere iki stüdyosu bulunmaktadır.

Florya’daki Galatasaray TV Stüdyosu, tesislerde kurulan radyo link aracılığıyla 24 saat canlı yayın yapma olanağı yaratan donanıma sahiptir. Yapımı Galatasaray Spor Kulübü ve GSYİAD üyesi Fazlı Yıldırım'ın katkılarıyla oluşturulan stüdyonun yanısıra Ali Sami Yen Stadı’ndaki stüdyo, maç günlerinde up-link desteği ile canlı yayın yapma özelliği içermekte ve Galatasaray Futbol A takımının her maçı öncesi ve sonrasında Galatasaray TV buradan yayın yapmaktadır.

GSTV Hedefleri

gs%20tv.jpg

“Türk sporunun öncü kulübü" Galatasaray, sporun her dalında olduğu gibi ekranlarda da diğer tematik kanallardan farklı olmayı hedefliyor.

Spor haberleriyle ve programlarıyla, Galatasaray dışında da tüm sporseverlerin ilgiyle ve beğeniyle izleyeceği, her sporseverin kendinden bir şeyler bulacağı ilkeli, kaliteli ve zengin içeriğiyle geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

Bunun yanı sıra Galatasaray TV, taraftarının ilgisini çekecek fakat içinde fanatizmi körüklemeyecek mesajlar vererek kulübün temel misyonlarından olan fair-play anlayışına uygun yayınlar yapmak hedefini güdüyor ve Galatasaray’ın ve Galatasaraylılığın vizyonuna, kalitesine, ağırbaşlılığına ve dünyaya bakış açısına yakışan bir politika ve çizgide yürümeyi amaçlıyor.

Bu ilkeler doğrultusunda Galatasaray TV teması Galatasaray’ın her türlü faaliyetini her branşından haberleri ve çalışmaları, gelişmeleri ve içeriklerini Galatasaraylılara ve kamuoyuna yansıtmaktadır.

Galatasaray’ın sportif oluşumlarının tarihsel kaynağı Galatasaray Lisesi ve değerli bireyleri ile ilgili belgeseller, tarihi doküman ve gerçekler de Galatasaray TV yayın politikası içinde yer bulmaktadır.

Galatasaray’ın bilim, sanat, kültür ve spor dallarında gelişimi, tanınması ve yayılması anlamında geniş kitlelere Galatasaraylılığı ve Galatasaray kültürünü - dünya görüşü ve anlayışını yaymak asıl hedeftir.

GSTV Yayın Akışı 29 Ağustos 2009 Cumartesi

gstv2.jpg

00:00 HABER

00:30 İDDAALI FUTBOL

01:30 UEFA AVRUPA LİGİ ÖZEL(TEKRAR)

03.00 Haber

03.30 SÜPER LİG MAÇ(GS-KAYSERİ)23.08.2009

05.30 İDDAALI FUTBOL

06:30 Lig özetleri(2007-2008 15.HAFTA-27.HAFTA 60’lık)

07.30 Haber

08.00 2005-2006 LİG ÖZETLERİ

10:00 İDDAALI FUTBOL

11:00 UEFA AVRUPA LİGİ ÖZEL(TEKRAR)

13:00 Haber(CANLI)

13.30 UEFA AVRUPA LİGİ TALLIN-G.SARAY

15:30 AVRUPADAN FUTBOL

16.30 Haber(CANLI)

17:00 SÜPER LİG MAÇ(KON-GS)01.03.2009

19:00 KALEYDOSKOP(GÖKHAN ZAN)

20:00 HABER(CANLI)

20:30 BRANŞ RAPORU(VOLEYBOL)

21:00 MAÇIN HİKAYESİ(TALLINN-G.SARAY)

22:00 SÜPER LİG MAÇ(ANK-GS)15.03.2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt