2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 15, Kalan 19; 30 Puanla 4.yüz...

Bu bile sana çok ama neyse..

Atakan bu mesajın hayal kırıklığı olmuştur bende.

Moderasyondan ricam konuyla ilgisiz mesajları kaldırmasıdır.

Puan cetvelindeki yerimizi konuşurken olacak şeyler mi bunlar?

Atakan bu mesajın hayal kırıklığı olmuştur bende.

Moderasyondan ricam konuyla ilgisiz mesajları kaldırmasıdır.

Puan cetvelindeki yerimizi konuşurken olacak şeyler mi bunlar?

Konuya Aybars Bey karışınca ister istemez oluyor işte.

Silindi..

Edit ( Berk KAVAK : Sildik :))

En azından liderle aramızdaki puan farkı 1'e indi uzun zaman sonra:p

maçı izlerken berabere biteceğinden o kadar emindimki

biz resmen hasta bir takımız

2. golü atmadan değil ibb'yi 3. lig takımını bile yenemeyiz gerçek bu ve yine beni şaşırtmadılar.

bu taktik beni çıldırtıyor 4-2-3-1 oynamak zorundayız 4-3-2-1'de ya keita yada kewell dışarda kalıyor pozisyon vermiyoruzda ne oluyor yine yiyoruz yine yiyoruz.

yada en azından çıkar nondayı al kewell'ı santrafora keita sağda arda solda bu kadar basit

ben bunu idrak ediyorumda koskoca rijkaard edemiyorsa onada yazık...

Fenerbahçe neredeyse bütün zor deplasmanları bitirdi ve hala 1 puan önde.İkinci yarıda Galatasaray çıkacak bu deplasmanlara üstelik çetin kış şartlarında,üstelik UEFA maçları arasında yani perşembe-pazar.İş zor gözüküyor..

Fenerbahçe neredeyse bütün zor deplasmanları bitirdi ve hala 1 puan önde.İkinci yarıda Galatasaray çıkacak bu deplasmanlara üstelik çetin kış şartlarında,üstelik UEFA maçları arasında yani perşembe-pazar.İş zor gözüküyor..

Zannetmeyin ki devre arası kampına sadece diğer takımlar katılıyor ?

Hayır. Devre arası kampına Galatasaray'da katılacak. Transfer sezonu Galatasray içinde açık. 2.devre deplasmanda önemli maçlar olsun ne fark eder ? Devre arası kampı ve transfer dönemi felan en çok bize yarayacak ve 2.devre süper oynayacağız. Bireysel olarak sezon başı kamp yapmadan oynayan oyuncularda var onlarda fiziki olarak iyi hale gelecekler ve takıma müthiş katkı sağlayacaklar Elano bunların başında hatta bilmiyorum Elano'nun durumda olan başka adam var mı.

2.devre bu takım 3G bağlantısını kuracaktır gene rahat olun siz :asd: .

Malesef şampiyonluk bizim için hayal olma yoluna çoktan girdi. 2 yarı istediğni kadar iiyi oynasanda katbedeceğin tonlarca deplasman var. Ama mücadele veririz. ilk 2 ye girmek şart valla. Desteğe devam..

Şaibeli Türkcell Süper Ligi izleyen insanlara acıyorum kendimede acıyorum kaybettiğim zamana...

Zannetmeyin ki devre arası kampına sadece diğer takımlar katılıyor ?

Hayır. Devre arası kampına Galatasaray'da katılacak. Transfer sezonu Galatasray içinde açık. 2.devre deplasmanda önemli maçlar olsun ne fark eder ? Devre arası kampı ve transfer dönemi felan en çok bize yarayacak ve 2.devre süper oynayacağız. Bireysel olarak sezon başı kamp yapmadan oynayan oyuncularda var onlarda fiziki olarak iyi hale gelecekler ve takıma müthiş katkı sağlayacaklar Elano bunların başında hatta bilmiyorum Elano'nun durumda olan başka adam var mı.

2.devre bu takım 3G bağlantısını kuracaktır gene rahat olun siz :asd: .

Kimsenin haberi yok heralde devre arasında Türkiye Kupası maçları oynanacağı..

İşte program:

19 Aralık TSL Gençlerbirliği

23 Aralık TÜK Trabzonspor

10 Ocak TÜK Orduspor (D)

17 Ocak TÜK Denizli Bld

24 Ocak TSL Gaziantep

Yabancılar Trabzon maçından sonra tatile çıkacaklar ve muhtemelen uzaktayız bahanesiyle Ocak ayının 5'inde falan gelecekler.4 gün sonrada Ordu deplasmanına gidilecek muhtemelen 1 gün önce gidilir.4 gün içindeki çalışmalarla mı Elano ve diğer futbolcular muhteşem hale gelecek.Kulağa saçma gelmiyor mu..

Busezon şampiyonluk hayal.Şampiyonluktan ümidi kestim artık şuan için sadece sistemin oturmasını istiyorum.

Komiksiniz, yok sampiyonluk gitti, yok Total football oynamiyalim, yok ligde sike var.

Yahu Sampiyonluk nereye gidiyor? 19!!!! maç var daha. Biz Fysioterapistimizle 6'da 6'da yapip sampiyon olmadikmi? Biz Necatili, Orhan Ak'li, Hasan Sasli kadroda sampiyon olmadikmi?

Anelka bi kac sene once eliyle gol atti , ama o sezon kim sampiyon oldu? yine biz.

IBB bi dandik gol atti, herkes yok sike var, yok sampiyon olamayiz...

Biraz kendinize gelin...

2. yarı fikstürümüz çok zor

Uzun zaman sonra lider olarak uyuyacağız.

Cevap: Biten 16, Kalan 18; 33 Puan

İlk yarıyı lider kapatacağız.2.devre malum zaten uçuşa geçeceğiz.:D

Gene 4. bitiricez galiba haftayı.

Kaybettiğimiz puanların ahını çekiyoruz maalesef, ama olsun bu şekilde daha zevkli, zirveden ayrılmayalım yinede. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt