2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 21, Kalan 13; 46 Puan, LİDERİZ!

İnönüde kazanma vakti geldi artık. 3 senedir kazanamıyoruz. Sakatlarımız olmasa fark olurdu ama gene de ümitliyim haydi aslanlar liderlik aşkına , şampiyonluk aşkına

Bu hafta dönüm noktası.Çok dikkatli ve konsantre oynamaları lazım.Tabii defans hatalarının da olmaması lazım.Beşiktaş çok iyi değil.Yenilirsek hatalardan yeniliriz.Çünkü dediğim gibi Beşiktaş çok iyi değil ve baskıda hemen bırakıyorlar.Taraftar avantajı olabilir Beşiktaş'ın, dışında bizi yenmeleri zor.Gol atınca geriye yaslanmamalıyız ve eğer mağlup duruma düşersek -ki böyle olabilir deplasman- hiç olmazsa beraberlik için bastırsınlar.Çünkü Fener'in Bursa'da puan kaybetme ihtimali çok yüksek..

En yakın Rakibinin puan kaybettiği bir deplasmanda 1 puan almak bile iyidir. O yüzden eksikliklere rağmen alınacak 1 puan bile bizi üst sıralarda tutmaya devam ederken beşiktaşı kadıköydeki maçta daha rahat çıkıp oynaması ve yenmesi için motive eder. Kaybedecek birşeyleri yokken gidip 10 kişi kadıköyde 3-4 yenmişlerdi. Gene öyle olabilir bir beraberliğe :)

Keşke her hafta Ankaraspor'la oynasak. :)

Beşiktaş maçından çok Fener maçı önemli, zira onlar da Ankara'dan üç puan alacaklar. Haftaya Bursa'yla oynuyorlar ve Ertuğrul Sağlam bu sefer kupadaki hataya düşmeyecektir. Onların da haftaya oynadıkları futbolla puan kaybetmeleri muhtemel. Neyse bekleyip görelim.

Senelerdir İnönü'de çok daha iyi oynayıp kaybediyoruz,bu sene umarım değişecek ama kim ne derse desin benim aklım Avrupa'da.Çünkü biliyorum ki bu kadar eksiklerle bu adamları geçersek özellikle Baros-Kewell-Sabri(dolayısıyla Keita)'nin dönmesiyle önümüz fazlasıyla açılacak.

uzun süre arkadan arkadan sessiz sedasız geldik onca sakata onca pisliğe ragmen yattıgımız yerden bunu yapmak büyük iştir..ayrıca sakatlar birbir iyileşiyor jo sabri beraber antrenman yapmaya basladı kewel baros geldi yakında önümüzde dag dayanmayacak...

bence bu zor dönemde basarının mimarı tamamiyle RİJKAARD'dır... Alkışlar Sana...

Geçen sene deplasmanda benfica ile oynayıp ardından fenev derbisine deplasmana gitmiştik. Şimdi atletico ile oynayıp beşiktaş deplasmanına gidiyoruz. O zaman Favori Benfica maçında benfica idi fenev maçında da bizdik. Tesadüf işte benficanın geçen seneki antrenörü bu sene A. Madridin antrenörüymüş. Aklıma şu soru geliyor.Şimdi geçen seneki senaryonun olma ihtimali bizi sevindirir mi üzer mi ? Atleticoyu deplasmanda yener ve 3 gün sonra beşiktaşa yenilirsek taraftar mutlu mu olur yoksa üzgün mü?. İnşallah bu dediklerim olmaz ve 1 haftada oynayacağımız 3 maçı da kazanırız.

Bence 3-1 atletico yu devircez calderonda

sonra da 2-0 bjk yi yencez :D

Geçen sene deplasmanda benfica ile oynayıp ardından fenev derbisine deplasmana gitmiştik. Şimdi atletico ile oynayıp beşiktaş deplasmanına gidiyoruz. O zaman Favori Benfica maçında benfica idi fenev maçında da bizdik. Tesadüf işte benficanın geçen seneki antrenörü bu sene A. Madridin antrenörüymüş. Aklıma şu soru geliyor.Şimdi geçen seneki senaryonun olma ihtimali bizi sevindirir mi üzer mi ? Atleticoyu deplasmanda yener ve 3 gün sonra beşiktaşa yenilirsek taraftar mutlu mu olur yoksa üzgün mü?. İnşallah bu dediklerim olmaz ve 1 haftada oynayacağımız 3 maçı da kazanırız.

inş ama illa iki maçdan birini kaybedeceksek bu atletico macı olsun.

Dedigi skorlar olsun sevincle 45 dgl 145 cekeriz :D

Valla gecen sefer Manisa fenerden puan alirsa 60 sinav cekerim demistim, sonra bir arkadasimiz hatirlatti ve cekmek zorunda kaldim ama malesef tam 50. sinavdan sonra yerle bir oldum ))

Bu yüzden bu kez sayiyi abartmadim ..))

Haftasonu liderlik uçacak elimizden sanırım

haftasonu uçamaz pazartesi fenerin maçı bu bir. ikincisi fener bursaya yenilecek.

Galibiyet serisi yakalamalıyız.Gelecek 6 maçını kazanırsak (fenev dahil) büyük ihtimalle şampiyonuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt