Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.242
- 0
- 1.306
Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı
Berk Dalgami geciyorsun sen ? Cikart o resimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya abiler ben çorumdayım store yok forma içinde ankaraya gidemem ben telefon açsam mor formanın arkasına yavuz yazılacak,bedeni M olacak ve 9 numara olcak desem olur mu ?
www.gsstore.org adresinden kredi kartı ile alabilirsin.
gsstore.org'tan Belcikadan satin alinabilliyormu?
ama ondada arkasına isim yazılamıyo![]()
abiler 89 liralık maç formasının içinde şort varmı yoksa sadece formamı
Ben şahsen bir klübün ana renkleri dışında farklı bir renkde forma çıkarmasına karşıyım.Bugüne değin Galatasaray'da kendi renkleri dışında benimsenen tek renk beyaz forma olmuşdur ,bu formada bize 5-0 lık tarihi xamax maçından yadigardır.Bu maça ilk kez beyaz forma ile çıkılmış ve bir nevi "ulus maçı" olrak gördüğümüz için milli takım havasında sahaya çıkmamız ile tarihi maç kategorisine soktuğumuz için beyaz forma kulübü ve taraftarı bakımından benimsenmiş bir forma olarak kalmışdır.
![]()
Tarihi xamax maçı kadrosu ve o güne değin ilk kez giyilen beyaz forma
Ancak geçen seneden itibaren turuncu bu sezonda mor formalar bence bize yakışan forma renkleri değiller.Hadi geçen sezon turuncu ondan önceki sezonda siyah formalar kabul edlebilir alternatif formalardı ama morun eflatunun ne alakası var?
Galatasaray bir butik veya moda kulübü değil! Galatasaray renkleri ve duruşu belli olan bir spor kulübüdür dolayısı ile maddi çıkarlar adına fantezi tasarımların yapılması bence hoş değil.Şimdi herkez ya meraktan yada kulübe gelir olsun diye mor formalara hücum ediyor.Ben şahsen almayacağım zira mor formayı giydiğimde kendimi "Galatasaray taraftarı" olarak göremem,mümkün değil..Alırım yine klasik parçalı formamı onu giyerim çünki o yansıtıyor kulübün imajını.
Bence bu sezon formalar gerçekten çok vasat tasarlanmış.Parçalı formada geçen yılın aynı tasarımı gibi,beyaz şort yine var ve ondan değişik kırmızı çorap ile değişim etmişler.Uzun zamandır beklediğim parçalı forma altına sarı şort ve sarı çorap yine bu yılda yok.Keşke öyle bir tasarım olsaymış çok daha fazla ilgi çekermiş.Yine mor forma yerine uzun zamandır beklenen tek sarı forma tasarımı konulsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
![]()
Parçalı forma altında sarı şort ve çorap tasarımı
![]()
Sarı forma tasarımı
Bence mor forma olayı gereksiz bir fantezi ve maddi kaygılar ile çıkarılmış bir forma tasarımıdır.Bunun ilgi görmesi doğal zira farklı olan herşey ilgi çeker ama kulübün renklerine usulen yanlış bir tasarımdır,burda yönetimden çok maddi kaygılarını Galatasaray kulübünden çıkarmak isteyen forma sponsoru adidası kınıyorum.Kendi markalarını önplana çıkarmak için koca bir kulübü kullanmaları hiç hoş olmadı.Fener bile kendi tasarımlarını kendi içlerinde çalışan tasarımcılara yaptırıp adidasa bastırıyor ise bizimde ya taraftara sorup bir tasarım çıkartmamız lazım yada gerçekten bu işi bilen,kulübe ve taraftara yakışacak forma tasarımları yapan bir departmana ihtiyacımız varki bence store mantığında bir modacının olması zaten gereklidir,her konuyu adidas yetkillerine verir iseniz işte böyle garip garip tasarımlı ve renkli formalar ile karşılaşırsınız.
Bizim bu konularda biraz daha yol katetmemiz ve geçmişimize bakarak hareket etmemiz gerekir.Sonuç itibari ile parçalı ve beyaz formayı herkez alacakdır yeterki fanteziye kaçılmasın..