2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

Bi Mor forma çalismasi yaptim.. Biraz amatörce oldu..:

1z2n8mf.jpg

Bu sene forma almıcam bi ton sebebi var ama en basitinden müşteri degiliz biz.

Böyle olmasın yeterki!!!

A05191140.jpg

Bu sezon her ne olursa olsun formami alicam! Nuri Abi'nin dedigi gibi gonulden bagli...

ülker reklamını ı porto nun ki gibi yapsalar çok daha güzel olurdu:mad::mad::mad:

formaları begenmesekte en az bitane almassam ruhum huzur bulmaz

Ya sanki burda hey yil eksiltmeden forma alirmis gibi ahkam kesenler var komigime gidiyor...

Isteyen alir istemeyen almaz..

Taraftariz ama forma alirkende musteriyiz , Desteklerken illa ki forma giymen gerekmez ama takimina katki da bulunmak istedigin zaman yapabileceklerinden biride forma almaktir ki bunu yaparken artik tuttugun takimla parasal bir etkilesime girmis olursun buda seni musteri konumuna getirir.

Ben Taraftarim ama iyi de bir Musteriyim bu kadar..

Kulübümüze katki olsun istiyorsak adidas ürünleri deyilde kendi Store ürünlerimiz almamiz daha mantikli.

Adidas ürünlerinden pek fazla kar etmiyoruz lakin. Store´da okadar güzel ürünler var. Bir göz atin derim. :)

Kulübümüze katki olsun istiyorsak adidas ürünleri deyilde kendi Store ürünlerimiz almamiz daha mantikli.

Adidas ürünlerinden pek fazla kar etmiyoruz lakin. Store´da okadar güzel ürünler var. Bir göz atin derim. :)

yeni arda-kewell ve baros t-shirtleri çıkmış...süper hepsi! :D kewell aldım kendime bir tane

bu da değişik bir fantasy forma ne dersiniz yakışmışmı

Yazı fontları yine görünmezse binayı basarım.:D

Hangi ürünler bizim.Bu konuda bilgim yok.:)

fantasy formanın yazı fontu güzel olmuş. Bizimkilerin kullandığı dandik fonttan çok daha iyi.

Bi Mor forma çalismasi yaptim.. Biraz amatörce oldu..:

1z2n8mf.jpg

Su formayi gorunce dedim formalar cikti herhalde.Sonradan farkettim kendi calisman oldugunu.Forma hos olmasina olmusta su renkler bize gitmez ya.Sari Kirmizi Beyz Turuncu okey de eflatun mor ters be arkadas.

ya söylemek istemiyordum ama zaten morda mor değil

Geri
Üst Alt