2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

Bu süper duruyor..

Galatasaray_SK_by_emrehusmen.jpg

Adidas ile anlaşma ne zaman sona eriyor?

Umbro'yu beğenirim ben zaten.:) Nike ,Adidas faso fiso

Gsstore.org ´da kampanya var suan. Forma alana yeni Transferli baski bedava buna Arda Turan dahil. :)

Arkadaşlar Gsstore.org'daki formalarımız azalmış biraz sanki:)yeni formaların çıkması yakın gibi

Evet Parcali forma satilmiyor Gsstore.org´da.

Font stoklarini eritmek icin´de Baskiyi bedava yapmislar galiba. :)

İnşallah parçalı formaya siyah baskı falan yapmazlar,Adamların ismi okunmuyor,bi de ülker geldi tam oldu:D, geçen sene Ali Sami Yen'de leverkusenle yaptığımız maçtaki formalar süperdi formanın arkası kırmızı, isim ve numara sarıydı..

Galiba söylendiği gibi Tobol maçında ilk göreceğiz yeni formaları :S

Evet yeni forma olsa gerek.Ama bana kutu gibi degil de gecen sezonki fener formasi gibi geldi.

o forma eski beyaz formadır formalar tanıtılmadıgı icin suan eski formalar kullanılıyro onlarda bizim formamız degil mi yoksa baskasının formasınımı kullanıyoruz da biz bilmiyoruz..

Dünkü Leverkusen maçında Leverkusen'in giydiği formayı beğendim onun şortu yine siyah kalsa formada siyah olan yerde sarı olsa müthiş olur bana göre.

Bu numaranın üzerinde ki ülker reklamı hiç mi hiç olmamış. Eğer yeni formalar böyle olursa bu sene almam forma falan:mad:

Bu numaranın üzerinde ki ülker reklamı hiç mi hiç olmamış. Eğer yeni formalar böyle olursa bu sene almam forma falan:mad:

Kötü durmuşsa da yönetim paraya bakıyor doğal olarak,eğer iyi şartlarda konduysa o reklam bence iyi olmuş.

Paraya ihtiyacımız var.

Kötü durmuşsa da yönetim paraya bakıyor doğal olarak,eğer iyi şartlarda konduysa o reklam bence iyi olmuş.

Paraya ihtiyacımız var.

En azından numaranın altında olsa ülker reklamı çok daha iyi olacak. Ama bu haliyle çok berbat..

arkadaşlar az önce aklıma böyle bişey geldi oturdum hemen yaptım beğeninize sunuyorum

kırmızı forma hep aklımda ama zaten parçalı formalarımızda yeterince kırmızı varya o yüzden fazla üzerine düşmüyorum ama aklımda ama bir sürpriz yapıp çizgiler başka renk olcak

Geri
Üst Alt