2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız 27 Temmuz'da Tanıtılacak

Gunlerden 27 temmuz.Forma tanitimi icin cok sayida davetli hazir durumda.Ilk iki formamiz tanitildiktan sonra 3.forma tanitimina gecilmeden baskan Adnan Polat surpizi sona sakladik der ve son formamiz olan eflatun formayi tanitmaya Deco cikar.Boyle birsey olsa guzel olur hani isimde onemli degil keske yen transfer yetissede forma tanitimi onunla yapilsa.

Üstünde Sarı-Kırmızı renkleri taşıyan herşey güzeldir benim için. Kişisel bir konudur beğenip, beğenmemek ama ben şimdiden çok beğendim formaları.

Koleksiyon'a bir tane daha eklenecek bu sene..

Gunlerden 27 temmuz.Forma tanitimi icin cok sayida davetli hazir durumda.Ilk iki formamiz tanitildiktan sonra 3.forma tanitimina gecilmeden baskan Adnan Polat surpizi sona sakladik der ve son formamiz olan eflatun formayi tanitmaya Deco cikar.Boyle birsey olsa guzel olur hani isimde onemli degil keske yen transfer yetissede forma tanitimi onunla yapilsa.

Ne fantaziymis sendekide be birader :)

beşiktaşın formalarını görünce nolursa olsun o formalardan daha kötü olamaz bence ama malesef fenerbahçenin yapmış olduğu formalardan kuruluş formasını beğendim bizim formalarıda merak etyorum baya

bence eflatun forma dediğimiz forma çok koyu eflatun olacak ve siyah gibi bişe olacak...

forumlarda dolaşan lila formalardan olacağını sanmıyorum...

24 saattende az kaldi heyecan dorukta...Nasil olursa olsun formalarin basimizin ustunde yeri var.Her ne olursa olsun alacagiz :)

Gunlerden 27 temmuz.Forma tanitimi icin cok sayida davetli hazir durumda.Ilk iki formamiz tanitildiktan sonra 3.forma tanitimina gecilmeden baskan Adnan Polat surpizi sona sakladik der ve son formamiz olan eflatun formayi tanitmaya KeweLL Tek basina cikiyor,soyunmaya basliyor,sonra ingilizce bi cumle soyluyor,cumleden tek anlaya bildigim AYSEL kismi oluyor,sonra bayilmişim............

Gunlerden 27 temmuz.Forma tanitimi icin cok sayida davetli hazir durumda.Ilk iki formamiz tanitildiktan sonra 3.forma tanitimina gecilmeden baskan Adnan Polat surpizi sona sakladik der ve son formamiz olan eflatun formayi tanitmaya KeweLL Tek basina cikiyor,soyunmaya basliyor,sonra ingilizce bi cumle soyluyor,cumleden tek anlaya bildigim AYSEL kismi oluyor,sonra bayilmişim............

Ay = I = Ben

Sel = Cell = Hücre

"Beni hücreye kapattılar bu formayı giymek için" tarzı bir şey söyler :008:

Heyecan dorukta , bari Deco alınsada forma satışları patlasa.Ben formaların , büyük bir isim alınmadıkça satılacağını sanmıyorum!

Adam evli yuva yıkma.. :D

buda türkiye forması. 2008 anısına dersde çizmiştim:D

Ekli dosyalar

• 18052008081.webp
    18052008081.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 79

Önceden gece store'dan fotoğraflar falan koyarlardı ya bu sene casus yok muymuş hiç?? :D Neyse bakalım bugün belli olacak formalar.. Çok heyecanlıyım.. Umarım hayal kırıklığına uğramayız :S Özellikle de bjknin formaları gibi olursa yıkılırım :S

Yeni Sezon Formaları ve kış koleksiyonu bu akşam tanıtılıyor !

Galatasaray Store'un Yeni Kış Koleksiyonu ve 2009-2010 sezonunda kullanılacak yeni formalarımız, bu akşam Kalamış Tesislerimizde düzenlenecek özel bir gecede davetli topluluğuna tanıtılacak. Lansman Gecesine Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyelerimizin yanısıra 400 civarında davetli topluluğu katılacak.

Lansman gecesi, Galatasaray TV'den de naklen yayınlanacak.

Galatasaray.org

Cevap: Yeni Sezon Formaları ve Kış Koleksiyonu Bu Akşam Tanıtılıyor

Cok merak ediyorum formalari ya. Insallah güzellerdir.

ins. begenmessem forma yerine baska urun almayı planlıyorum..

Izine gidemedigimden ablamlara siparis etmistim bir kac ürün getirdiler gecen hafta saolsunlar. Simdi izine gitme gibi bir fikrim oldu eger gidersem kendim alirim. Gidemezsem diger ablamdan siparis ederim alirlar birseyler :)

Güzel formalar var ise forma, begenmezsem bende ürün düsünüyorum.

1 Klasik Parcali

1 Beyaz Forma

bunlarin 2 si kesin cikarda digerleri nasil olacak acaba, insAllah eflatun veya baska bir uyuz renkle cikmazlar karsimiza :o

Forma almam buyuk ihtimal urun alicam.

Geri
Üst Alt