2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Eflatun forma harika olmuş ama parçalıya devam Arda ve Işıl'ın dediği gibi...

Baroş bile begenmemiş formaları.

Bu cem davran denen şaklabanı kim sunucu diye çağırmış,resmen katletti tanıtımı.

Altta futbolcu isimleri.Üstte ise Ülker reklamı.

Ustte ve heposi kirmizi.Fener'e istedigine gore bize yapilana bak.Helal.

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

mor mu eflatun mu bilinmeyen bu formayı begenmedim.. Beyaz guzel ama evde beyaz formam var parcalıda var bu sezon forma almıyacam..

Gökhan zan konuşuyor :(.

aramıza yeni katılanlar var basşkanım diyince heralde transfer acıklıcak dedim:D gökhan cıktı:D

İyi olmuşuna kötü olmuşuna girmeyeceğim ama keşke mor forma olmasaydı...

Mor formanın tasarımını beğendim, ama bu tasarım mor yerine düz kırmızı yada düz sarı olsaydı çok daha şık olabilirdi.

parçalı formayı nasıl rezil ederiz diye düşünmüşler herhalde tasarlamadan önce.Amaçlarına da çok iyi ulaşmışlar.kollardaki renklerle vücut kısmındaki parçalardaki renklerin aynı olması çok kötü olmuş.

İyi güzel. Almıyorum forma falan. Başlarım ülkerine yav. Bari alta koysalardı şu reklamı! Kamp ürünlerine dayanıcaz artık..

Renkten ziyade tasarım bekliyordum. Çok beğendiğim söylenemez. Ancak takım yine bizim takım. Hep destek tam destek !

Tam bir rezalet bu ne ya? İnsan bir Galatasaray marşı çalar birşey yapar, ben hayatımda böyle kötü bir organizasyon görmedim. Cem Davran sanki arkadaşlar arasında muhabbet ediyor. Utandım valla. Futbolcuları tek tek çağır, diğerleri ayakta beklerken aptal saptal sorular sor. Bir an önce bitsin bu işkence. Keşke formaları direk sitede görseydik de böyle kötü bir lansman(!) yapmasaydık.

Tek güzel olan kaleci formasi , digerlerini hic begenmedim...

Bu tanitim gecesi o kadar basit olmus ki,formalar süper olsada sönük kalacak,söyle satafatli bir tanitim bekliyordum acikcasi,sanki 3.lig bir takimin tanitim programina benziyor...

S&S

Geri
Üst Alt