2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

407936903469752.jpg

Alman forumunda yeni Sezon formamiz olarak tanitilmis. Kesinlikle Fake tabiki malüm Türk bayragi ve Avea olmuyacak. Barca´nin bu Sezonki Parcalisina benzemis.

Ama yinede Hos olmus forma :)

arkadaşlar üstteki forma şimdiki paraçlı formamızın bire bir aynısı değil mi;

17814134.jpg

57725329.jpg

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Geçen sene kadar başarılı değil. Mor forma fena olmamış. Parçalı formanın şortu çok ama çok kötü. Bir de neden çubuklu forma yok yıllardır Galatasaray'ın kreasyonunda.

Geçen seneki portakal formayı da görmek isterdim bu sene. Hem Rijkaard'a jest olurdu.

17152607.png

56574150.png

Aykut'un kaleci forması güzel olmuş ama..

Turk Telekom reklaminda harflerin etrafi siyah ya da baska bir renkle cevrelenebilirdi. Boyle yapistirilmis gibi gozukuyor.

Ornegin burada siyahin etrafi beyazla cevrili.

carruscaimza02ss8.jpg

Formaları hiç beğenmedim özellikle parçalı biraz daha havalı ve asil olabilirdi beyaz formada sanki antrenman forması gibi sadece mor biraz güzel.

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

arkadaşlar üstteki forma şimdiki paraçlı formamızın bire bir aynısı değil mi;

17814134.jpg

57725329.jpg

Arda nasıl da imrenerek bakıyor parçalıya:D Moru beğenmemiş anlaşılan. Bence ilk iş forma tasarımını Premier lig formalarını yapan ekibe bırakmaktır. Mor forma çok parlak duruyor, sadece maç izlerken giyilir bence.

Mor'un şortu ve konçları beyaz giysinler çok iyi durur..

parçalı forma güzel yine. geçen senekinin aynısı yapılabilirdi, bu seneki de fena olmamış ama parçalıda artık sabit bir tasarımın olmasını her sene aynı tasarımın uygulanmasını isterim.

mor forma ise tamamen ticari bir forma. ekonomik sıkıntısı olmayan chelsea, barça gibi kulüpler bile alternatif renkte formalar üretirken bizim de bu yöne yönelmemiz çok tepki çekmemeli diye düşünüyorum. ayrıca tasarım olarak da kötü de olmamış, eleştirilecek tek noktası bu rengin bizle alakası olmadığıdır ama dediğim gibi ticari bir forma.

beyaz forma antrenman forması gibi olmuş, çok sade. açık konuşmak gerekirse kötü olmuşi ben beğenmedim.

genel olarak beklenildiği ve hayal edildiği gibi değil formalar ama çok kötü de değil. artık sıra bizde, elimizi cebimize götürerek kulübe destek olma zamanı.

Mor çok estetik ve güzel duruyor.Ama yinede ne bileyim :)

Oha abicim. Orkun'un forması acaip güzel!

Orkun'un forması harika.:)

Kaleci formaları güzel sadece.

fenerin 100 yıl formasına benziyor ben onu da beğenmedim :(

arkadaşlar forma fontları belli değil bildiğim kadarıyla, netanya maçında mı görürüz fontları ?

Mor forma güzel de, mor şortla birlikte olmamış. Pijama takımı gibi duruyor. Beyaz şortla denemek lazım bir de.

Bütün taraftar formaların arkasında Ülker reklamı var ve butun formalarda rengi Kırmızı . Bugün forma almak için gittiğimde gördüm.

Geri
Üst Alt