2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

ardossss.jpg

Ardamız'a bu forma nasıl olmuş renkdaşlar :)

Fatih'cim emeğinin hakkını vermek lazım ; güzel olmuş eline sağlık

Şöyle bir formamız olsun istiyorum artık.

Birde şöyle bir duyum var bu seneki formalarda ; formaların renklerini açıcaklar diye yani 5 sene önceki renkler gibi olacakmış dediler.

Ayrıca logoyu bizim kadar değiştiren takım varmıdır merak ediyorum.Arma bence GSYİAD arması olmalı,orjinali yani.1908 logosunu forma arkasına yada başka bir yerde işleyebilirler.

Parçali, sari , turuncu. çokmu zor ? ne gerek var lilaya, mor'a , pembe'ye....

eh iste üstekine belki hayir demem :D

arkadaşlar 1 ayda 3 ameliyat geçirdiğim için bayağıdır forma yapamıyorum nihayet bugün oturup bunları yaptım umarım beğenirsiniz.

bence de 1908 logosu çok güzel duruyor...

Cevap: 2009-2010 Formaları

Arkadaşlar bu formaları hangi programla yapıyorsunuz ismini verebilirseniz çok memnun olurum

Gökhan Zan'ın elindeki forma yeni sezon formamız olabilir, bir bakın derim ben.

3130__186gokhanzan-gsda.jpg

Evet imza törenindeki forma yeni sanırım. Düz kırmızı bir forma. Yalnız kırmızı zemin üzerine siyah font kullanmak hangi akla hizmettir? (Geçen sene vardı o saçmalık) Bu sene de aynı hataya düşülmesin lütfen! Ayrıca şu fontları da sevemedim bir türlü. Bu sene değişsin artık!

2884387a5dfd1583897ac3cae4aefff7.jpg

umarım bu forma olmaz ben hiç beğenmedim .. :( Türk Telekom reklamıda iğrenç ötesi duruyor..

B_06f1ee83632e84d9748e294988421db1.jpg

Evet antrenman formasıymış bende bi an için heyecanlandım.. Antrenman formasının arkasına ismini yazmışlar :)

Yeni forma değil. Kimse aldanmasın.

Gökhan Zan'ın imza töreni için hazırlanmış taslak bir formaydı sadece. Görmediniz mi ne kadar sade ve düz bir formaydı ?

Evet imza törenindeki forma yeni sanırım. Düz kırmızı bir forma. Yalnız kırmızı zemin üzerine siyah font kullanmak hangi akla hizmettir? (Geçen sene vardı o saçmalık) Bu sene de aynı hataya düşülmesin lütfen! Ayrıca şu fontları da sevemedim bir türlü. Bu sene değişsin artık!

2884387a5dfd1583897ac3cae4aefff7.jpg

umarım bu forma olmaz ben hiç beğenmedim .. :( Türk Telekom reklamıda iğrenç ötesi duruyor..

Antreman forması o...

B_06f1ee83632e84d9748e294988421db1.jpg

Evet antrenman formasıymış bende bi an için heyecanlandım.. Antrenman formasının arkasına ismini yazmışlar :)

Arkadaslar o forma antreman formasi zaten font da elde kalanlardan:)

Ben birsey soracagim.Formalarimizi Adidasmi tasarliyor yoksa kulubun gorevlendirdigi kisilermi.Adiidasla anlastigimizdan beri turuncu disindaki butun formalarimiz vasat bana gore.Insallah bu sene guzel tasarimlar yapilmistir.

Gökhan zan kontrat imzalarken üstündeki forma yeni formamıydı.?

Ben birsey soracagim.Formalarimizi Adidasmi tasarliyor yoksa kulubun gorevlendirdigi kisilermi.Adiidasla anlastigimizdan beri turuncu disindaki butun formalarimiz vasat bana gore.Insallah bu sene guzel tasarimlar yapilmistir.

Adidas yapıyor.

Gökhan zan kontrat imzalarken üstündeki forma yeni formamıydı.?

Hayır,antreman forması.

arkadaşlar 1 ayda 3 ameliyat geçirdiğim için bayağıdır forma yapamıyorum nihayet bugün oturup bunları yaptım umarım beğenirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Yeni çalışmaları ne zaman görebileceğiz? (Ben dikine kalın çubuklu tasarımları beğeniyorum, yaparsanız zevkle yorumlarız...)

Geri
Üst Alt