2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

Hocam, öncelikle geçmiş olsun.

Hepsi çok hoş eline sağlık.

Bir de önünde antrenman formamızdaki aynı fontla Türk Telekom, arkasında ise Orkun Uşak (54 ORKUN) yazılı bir kaleci forması tasarımı görsek çok şey istemiş olmayız değil mi ?

Sevgiyle kalın.
arkadaşlar 1 ayda 3 ameliyat geçirdiğim için bayağıdır forma yapamıyorum nihayet bugün oturup bunları yaptım umarım beğenirsiniz.

TtNet mi kullanılacak, TurkTelekom mu ?

forma.png

Kendi kafama göre yaptım.. Bence güzell:)

Cevap: 2009-2010 Formaları

Kendi tasarımım diye söylemiyorum ama gerçekten çok güzel.. :) Beyaz olacaksa böyle olsun..
forma.png

Melih Abinin Blogunda okudum. Formaları görüğünü yazmış. Bugünkü antreman formasındaki Türk Telekom yazıları olacakmış formalarda. Alternative formamız eflatun lila değil bildiğimiz mormuş. Kendisi çok beğenmiş formayı ve çıkıcak formalar arasında en güzeli o diyor. Diğer formalarımızın klasik parçalı ve Bayer Munihin beyaz forması gibi olacak sanırım.

Melih Abinin Blogunda okudum. Formaları görüğünü yazmış. Bugünkü antreman formasındaki Türk Telekom yazıları olacakmış formalarda. Alternative formamız eflatun lila değil bildiğimiz mormuş. Kendisi çok beğenmiş formayı ve çıkıcak formalar arasında en güzeli o diyor. Diğer formalarımızın klasik parçalı ve Bayer Munihin beyaz forması gibi olacak sanırım.

Ya o ne iğrenç bir Türk Telekom yazısıdır ... O fikri vereni o yazıları öyle yapanın aklını seveyim yuh artık rezillik yani bence ...

Hep olumsuz hep olumsuz bakis ,biktim artik.

abicim ne eflatunu yaa inş.olmaz olursada hayatta almam hacettepe forması gbi ne ole =) artık şu kırmızı renginide vişne kırmızısı yapmasınlar önceden gydiğimz kırmızı gbi olsun 2001 deki gbii!!!

Ben birsey soracagim.Formalarimizi Adidasmi tasarliyor yoksa kulubun gorevlendirdigi kisilermi.Adiidasla anlastigimizdan beri turuncu disindaki butun formalarimiz vasat bana gore.Insallah bu sene guzel tasarimlar yapilmistir.

Bildiğim kadarıyla kendin tasarlatırsan Adidas onu üretiyor fakat kendin tasarlatmazsan Adidas'ın her sene kendi tasarımları oluyor onlardan kullanıyorsun.

1. Parçalı. Her sene yine yeni yeniden

2. Beyaz veya Sarı: Beyaz forma yapmaktaki amaç alternatif açık renk bir forma gerektiğinden. Kendi rengimiz olan sarı varken niye ısrarla beyaz yapılıyor? 1 sene Sarı, bir sene beyaz olabilir.

3. Kırmızı: Parçalı forma varken 3 çubuklu forma gibi lüzumsuz bir şeye ne gerek vardır. Yapın düz kırmızıyı olsun bitsin. Gayette güzel olmuştu önceki senelerde. ama nedense çok az giydik.

4. Turuncu: İllaki alternatif bir forma olucaksa turuncu olabilir. Hatta turuncuya bile gerek yok aslında 3 forma neyimize yetmiyor.

Eflatun formanın olacagı kesin, birde forma reklamı TTNET degil antreman formalarındaki gibi TURK TELEKOM olacak.

Eflatun formaya olumsuz bakmamak gerek, yönetim taraftarın sevmeyecegi bir forma çıkarır mı sizce?

Eflatun formanın olacagı kesin, birde forma reklamı TTNET degil antreman formalarındaki gibi TURK TELEKOM olacak.

Eflatun formaya olumsuz bakmamak gerek, yönetim taraftarın sevmeyecegi bir forma çıkarır mı sizce?

Bencede sonucta yonetim birak taraftarin begenmesini satamayacagi formayi cikartmak istermi??

Bence son yillarin en klas formasi olucak.

peki arkadaşlar sizce ne zaman çıkar formalarımız ? geçen sezon 1 Temmuz'du yanlış hatırlamıyorsam , bu sene daha erken çıkması gerekmez mi ?

Türk Telekom yazısıyla birlikte o berbat fontları da kullanırsa forma almaktan vazgeçebilirim bu sene.Uzun süredir ilk defa hiç hoşuma gitmedi.Umarım forma dizaynı iyi olur da ordan kurtarırız.

Dün GS Store da bir çalışana sordum Ağustosa doğru dedi bana...

Aslında yönetim her sene 10-15 tane forma tasarlıyacak.. Sonra resmi sitede bu formaları oylamaya sunacak en çok oy alanlar o sene forma olarak çıkarılacak .. O şekilde olsa çok güzel olur, neticede formayı satın alan taraftar..

Aslında yönetim her sene 10-15 tane forma tasarlıyacak.. Sonra resmi sitede bu formaları oylamaya sunacak en çok oy alanlar o sene forma olarak çıkarılacak .. O şekilde olsa çok güzel olur, neticede formayı satın alan taraftar..

Bir ara öyle yapacağız diyorlardı ama...

Geri
Üst Alt