2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

Yeni formalar 15 temmuzda tanitilcak

1) parcali forma

2) beyaz forma

3) mor forma

mor formada kumas digerlerine göre daha iyimis. Türkiyede bir ilk hemde galiba.

Parcali formada ise yaka var ve bir süpriz.

Kaynak : WowTurkey

Ya mor forma filan bizi bozar turuncu yeter de artar bile hiç içime sinmiyor mor forma.

Cevap: 2009 / 2010 Sezonu Formalari

Ürün portföyü açısından sakıncalı bulmuyorum.Her takım 3. yada 4. formasını farklı renklerden seçiyor.Ama fazla kullanılmamalı.Turuncu forma bir ara her maçta giyilmeye başlanmıştı.Böyle şeylere karşıyım.50 maç oynanan bir sezonda 4-5 maç giyilsin yeter.İç sahada giyilmesin.Avrupa Kupası maçlarında giyilmesin.Derbilerde giyilmesin.Türkiye Kupası maçı gibi ya da rakibin sarı yada kırmızı ağırlıklı bir forma giymesi durumunda kullanılabilir bu tarz formalar.Ben çok yadırgamadım.Fena durmamış.Ama dediğim gibi asıl renklerimizden ödün vermemeliyiz..

Aynen arkadaşa katılıyorum kendi renklerimizden şaşmamalıyız

15temmuz mu arkdaşlar 16sında bizim uefa maçımız var bence 30haziranda tanıtılacak hazırlık maçlarında da o giyilecek

Turuncu bu kadar sevilmişken neden mora geçiliyor anlam veremiyorum.Farklı bir dizaynda yine turuncu kullanılabilir ille farklı birşey yapılacaksa.

bende bu sene beyaz forma ve altına siyah şhort ve siyah çorap olacak şekilde bir forma yapmaları çok güzel olur...

formanın arkasınada sarı ve kırmızı çizgilerle numaralar ve isimler süper olur.

galatasaray2adidasstylex.jpg
[/URL][/IMG]

Bu da benim tasarımım. Yaka bölümü aslan yelesini andırıyor.Umarım beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Galatasaray2 adidas style.webp
    Galatasaray2 adidas style.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 44

Bu da benim tasarımım.Yaka aslan yelesini andırıyor.

Ekli dosyalar

• Galatasaray2 adidas style.webp
    Galatasaray2 adidas style.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 24

arkadaşlar işte son yapmış olduğum forma sanırım abartmış olmam!... eğer ayaktaysanız lütfen oturun... az sonraaaaaaaaaaaaa.........................

buyrun bakalım umarım beğenirsiniz

Arkadaşlar formalara bu tarz bir reklam bekleyin ..

2034-8U5G7P8S.jpg

Bu arada Trabzonspor'un formalarıda süper olmuş ;)

Bence ikinci olan gayet güzel.Tebrikler.

gs09-10parcalibeyaz1.jpg

Bu forma tasarımını çok beğendim, Adidas bu sene bu forma desenin benzer formalar çıkarıyor..

Örnek: Rus Milli Takımı Forması

49937332.jpg

Ahmet Bey emeğinize saygı duyuyorum.Daha iyi tasarımlar yapabileceğinizi düşünüyorum.

Ahmet Bey emeğinize saygı duyuyorum.Daha iyi tasarımlar yapabileceğinizi düşünüyorum.

öncelikle teşekkür ediyorum. şimdi birkaç cümle etmek istiyorum.

bu tür işler yani bir tasarımı bir seviyeye hetirmek zamanla oluyor . bir tasarıma başlıyorsunuz derken aklınıza başka bir şey geliyor hemen oraya kanalize oluyorsunuz. ve o aşamadan sonra son halini geliştirmek için uğraşıyorsunuz. derken bir anda aklınıza başka bir fikir daha geliyor derken derken iş dallanıp budaklanıyor. ve her atladığınız es geçtiğiniz aşama kafanızda yer ediyor geri dönüp kaldığınız yerden devam etmek istiyorsunuz ama o anki ortamı bulamıyorsunuz yani o an kafanızda mesela 3-4 fikir vardı karışım yaptınız birkaç saat yada gün sonra unutuyorsunuz. sonra fikirler tartışıldıkça gelişiyor neden ben bunları sizlerle paylaşıyorum fikirlerinizi almak ama yapıcı olsun yani güzel olmamış deyip kestirip atmak biraz ham biraz çiğ kalıyor sanki

ama yinede hepinize teşekkürler ediyorum daha iyileri iin uğraşacağım

Serhat Felamur bunları sizin için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın bir sitede canımı sıktılar aslında hata edip o konuyu buraya taşıdımda afedersiniz

Serhat Felamur bunları sizin için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın bir sitede canımı sıktılar aslında hata edip o konuyu buraya taşıdımda afedersiniz

Rica ederim yanlış anlama gibi bir durum yok.Anladığım kadarıyla bu işle profesyonel olarak ilgileniyorsunuz.Bu işle hiç ilgilenmeyen sadece tüketici tarafında olan biri için size akıl vermenin hoş olmayacağını düşündüm.Ama akıl vermek değilde tavsiye olarak düşünürsek; Bence yaptığınız formalarda abartı hakim.Daha sade tasarımlar bir iki ufak hareketle göze daha hoş gelebilir.

Geri
Üst Alt