2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

görüşlerinizmerakla bekliyorum

Hocam özellikle 4. parti hoşuma gitti. Hepsi için ayrıca eline sağlık.

Benim şahsi görüşüm siyah renk formalarımızda kullanılmasın. Beyaz çok hoş duruyor. Umarım bu sezon beyaz şort üstüne parçalı forma kullanmaya devam ederiz.

müthiş formalar tasarlamışsın...

slmlar..bence numara fontları yukarıdaki bazı formalarda olduğu gibi çerçeveli olmalı.numaraların alt taraflarınada galatasarayın küçük amblemi yerleştirilmeli. avrupanın birçok büyük kulübünde böyle..bizimde kendimize özgü numara fontunuz olması lazım..inşallah yeni sezon formalarında öyle olur.

Koyu kırmızı rengin üstüne siyah yazıp formayı çirkinleştirmeye çalışan yönetim,bir de üstüne çerçeve falan yapmaya kalkmasın bence çünkü eline yüzüne bulaştırır...ayrıca yazı stili de berbat bence hiç hoş gözükmüyür...Real Madrid in 2000-2001 yılı fontuna bak bir de bizimkine ....:(:(

Arkadaşlar reklam Türk Telekom olacak TTNET değil ve Türk-Telekom yazıları alt alta olacak....beyaz renk, ayrıca o tasarımlardaki gibi büyük değil.antreman t-shirtlerine bakabilirsiniz (yeni sezon)

eflatun formaya sıcak bakıyorum...ayrıca ana renk olarak :m26: <---- bu smiley daki elemanın rengi gibi bir sarı olan forma rica ediyorum :D bence forma olayında biraz marjinal olmak lazım...klasikten uzaklaştığımız ölçülerde maçlarımız da renklenir!

Renkdaşlar;

Herkes farklı görüşlere sahip,böyle durumlarda demokrasiye başvurmak Galatasarayımıza maddi,taraftar olarak bizlere de manevi yararlar sağlar.Daha önce de söylenen 10-15 forma tasarımının galatasaray.org da oylanarak seçilmesi çok iyi olur.Bu fikre katılacağınızı düşünerekten Galatasaray.org a üye olarak ve alttaki bize yazın bölümünden gs-store konulu e-mailler atmalıyız.ben atıyorum.Tasarımlar oylarımızla seçilsin.Beğenmesi gereken biziz çünkü....

Bugun Trabzonsporun formalarini gordum turk telekom yazisi igrenc otesi bizim antrenmanlarda yazilmis tarzlardan onlarin oyleyse bizimkide oyle olacak maalesef yani bu senede kotu formalar bekliyor bizi buyuk ihtimalle.

Forma dizaynı ve renk uyumunu iyi ayarlamışlar.(o renkleri bile:)) ama reklama gözümüz uzun süre alışamayacak gibi duruyor.:( Bu arada şimdi düşündüm de oradaki çubuklu formanın renklerini sarı-kırmızı olarak düzgün bir çalışma ile değiştirirsek 2001 den beri göremediğimiz muhteşem bir alternatif forma yaratabiliriz.Bence dizaynı süper ama bizimki nike değil adidas işin kötü tarafı:(

Ahmet renkdaş,tasarımların çok hoş ama biraz fazla abartılı gibi bence.Adidas'tan bu şekilde formalar beklemeyelim derim.Bunlara göre daha sade olacaktır bence.Ayrıca Adidas'ın olması kötü diyen renkdaş,Nike forma konusunda rezalettir.T-shirt gibi forma yapıyor adamlar.Nike forma konusunda Adidas'ın yanında 0.Şu mor formayı da merakla bekliyorum.:)

herkes adidasın 2009-2010 kalıplarında forma istiyor bende bu zincir kırılmalı diye düşünüyorum. niye adidasın istediği gibi olsunki. bakın hatırlayın 2006 FB çubuklu formalarında adidas kolomuz 3 çizgisi varmıydı- 100 yıl altın sarısı formada varmıydı yoktu bu işler klüplerin ağırlığını koyması ile oluyor. ayrıca sizlere kısa bir anımı anlatmak istiyorum. birsüre önce selva darnel ile cepte konuşuyorum ( kendisi GS paz aş "eski" gn md olur) o dönem gn md idi. GS turuncu formasını ben ondan yaklaşık mart-nisan aylarında öğrenmiştim kimsenin haberi yokken yani. bir önceki yıl parçalı formamızda boynuz gibi parçalar vardı ama aynı dönem fb düz turkuaz çıkardı. GS ; parçalıdaki boynuzları çıkartmak istedi ama adidasa kabul ettiremedi ardından selva darnel adidası arayıp fb düz turkuaz nasıl çıkartıyor diye sorduğunda hyr düz değil iyi inceleyin diyorlaR. birde bakıyorki gerçekten düz değil ondada parça var ama parçalar ana renkte yani turkuaz ama bizimkiler bunu düşünemiyor yada adidas bu yolu onlara tiyo vermiyor ne derseniz deyin

Ve devamında GS düz kırmızı sarı çizgili formayı avrupa için tasarlandı ayağına çıkarıyor. Sizce gerçekten avrupamı yoksa adidasın bizim ağzımıza birparmak bal sürmesi mi ne derseniz deyin.

Hadi bir an once ciksin almak icin sabirsizlaniyorum...

formatantm.jpg

Türk Telekom logosu bile bu tasarımı bozmamış tek kelimeyle harika bence..

formanın arkasında reklam mı olurmuş ya.taraftarıda düşünün biraz,hangi takımın formasının arkasında reklam var:mad:

Artık çıksın yahu nedir bu kadar beklemek geçen sene lansman ne zaman yapılmıştı? 3 Temmuz muydu neydi?

nete de düşmedi bu sene formalar geçen sene tanıtılmadan 3-4 gün önce düşmüştü :D

Fontlarda artik degisim yasayalim !

Bence artik fontlar degismeli, ve hakkini vererek, özenle yeni bir font yapilmali formalarimiza. Bir sürü yaptim, ve ister begenin, ister begenmeyin. Ama bir gözatin derim, buyrun size birkac tane fontlar :-)

1zdsu9v.png

Fontlarda artik degisim yasayalim !

Bence artik fontlar degismeli, ve hakkini vererek, özenle yeni bir font yapilmali formalarimiza. Bir sürü yaptim, ve ister begenin, ister begenmeyin. Ama bir gözatin derim, buyrun size birkac tane fontlar :-)

1zdsu9v.png

Bu arada, Aparslan Erdem'in formasinda kücük bir hata :rolleyes: 65 yerine 60 olmasi gerekiyor :p

Geri
Üst Alt