2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

renkdaşlar forma yapmışsınızda lanet olası ülker reklamını koymayı unutmuşsunuz hemde üstte olacak off

Güzelim formalari mahfediyorsunuz, yaziklar olsun ! GSStore ürünlerini alirim bu sene, bu gidisle forma alma isleminde bende YOKUM diyorum...

iste o sanli ülker formalar, rezillik !

10x7ngy.png

Kirmizi ustune direk siyah renkle futbolcularin ismi yazilmasin da ne yapilirsa yapilsin. Okunmuyor dogru durust ne yazdigi.

Bende beğenmiyorum formanın önüne arkasına reklam.Keşke sadece armamız olsa formada ama fubolun şuanki gereği bu malesef.Forma alabilme imkanına sahip olupta almamakta büyük ihanettir takıma bence buda var.Takım için ne olursa olsun 1 forma almalıyız imkan varsa.Sonuçta biz daha fazla forma alsak.Lisanslı ürünlere yeterince ilgi göstermiş olsak stadımızda bittiğinde böyle şeylere gerek kalmayacak değil mi? :)

Bende beğenmiyorum formanın önüne arkasına reklam.Keşke sadece armamız olsa formada ama fubolun şuanki gereği bu malesef.Forma alabilme imkanına sahip olupta almamakta büyük ihanettir takıma bence buda var.Takım için ne olursa olsun 1 forma almalıyız imkan varsa.Sonuçta biz daha fazla forma alsak.Lisanslı ürünlere yeterince ilgi göstermiş olsak stadımızda bittiğinde böyle şeylere gerek kalmayacak değil mi? :)

yazdıklarının altına imzamı atarım.almamaya devam edersek kombinede almazsak ilerde renklerimiz gozukmeyecek belkıde.özellikle ihanet kelimesi hiç bu kadar doğru ve anlamlı kullanılmamıştır.güzel yazın moralimi düzeltti.teşekkürler.

o ülker olduğu sürece almam arkadaş

arkadaşlar sesimizi duyursak mail falan atsak o ülker yazısını numaranın altına indirsek??

Arkadaslar Eflatun forma cıkmıyor... Beyaz , Kırmızı (Muhtemelen Cizgili) Turuncu Digeri kesin degilmiş.. Kaynak GSSTORE den Calısan biri.. Aldıgım Bilgi Bu.. baska bir İstibarat daha var ama onu soylemiyecem...

Arkadaslar Eflatun forma cıkmıyor... Beyaz , Kırmızı (Muhtemelen Cizgili) Turuncu Digeri kesin degilmiş.. Kaynak GSSTORE den Calısan biri.. Aldıgım Bilgi Bu.. baska bir İstibarat daha var ama onu soylemiyecem...
ülker reklamı nerde onuda sorsaydın bari:D

kardeş bende sordum eflatun mu olacak diye çadırdaki birine büyük ihtimal öyle dedi:confused:

Eflatun güzel olurdu..

kardeş bende sordum eflatun mu olacak diye çadırdaki birine büyük ihtimal öyle dedi:confused:

Bende Arkadasımın abisi GSSTORE de Calısıyor oranın işletmecisi Gecen sene Turuncu forma cıkacagını 2 ay onceden ondan ogrenmiştik... bizde tekrar sorduk bize beyaz,kırmızı ve turuncu forma dedi ama 4. forma kesin degilmiş daha.. Dogruluk Payı %70 - 80 arası

Eflatun güzel olurdu..

Hacettepe olmaya kararlısın galiba renktas eflatun meflatun forma istemiyorum cıkarsa almam... anladık turuncu da sarı - kırmızı tonlar var eflatunda sarı kırmızı nerede mevcut Bizim rengimiz eflatun degil SARI - KIRMIZI... Bu renkler Dışında forma cıkarsa Tepkimi veririm..

Ya eflatun forma neymiş ya ! Alternatif forma tamam da bu kadar da olmaz ki...

Alternatif formalar her zaman olmustur ve olacaktir. Eflatun bence güzel ve degisik olur.

onu ogrenmeye calısacam ama arkadasım suan tatilde ben ona 2 gun önce soylemistim ogrenirmisin diye oda dun sormus.. aksamda soyledi sagolsun.. Formalar basılıyormus..

Ülker reklamının nerede olacağını sormana gerek yok.Numaraların üstünde olacak.Sırtta reklam ancak numaranın üstünde olabilir TFF kuralına göre.

onu ogrenmeye calısacam ama arkadasım suan tatilde ben ona 2 gun önce soylemistim ogrenirmisin diye oda dun sormus.. aksamda soyledi sagolsun.. Formalar basılıyormus..
aman renkdaş ne olur bir an önce öğren inşallah alttadır ama sanmam

Ülker reklamının nerede olacağını sormana gerek yok.Numaraların üstünde olacak.Sırtta reklam ancak numaranın üstünde olabilir TFF kuralına göre.
o tff nin de allah belasını versin çoğu ülkerlerde reklam altta olabiliyor türkiyede niye öyle değil :mad:

Geri
Üst Alt