2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

UltrAslan'dan bir arkadaş yapmış sanırım .Birde düzgün yazabilseydi.:) Gerçekten çok güzel.Almak lazım.

Siyah font dediniz kabul ettik !

Turuncu alternatif dediniz kabul ettik !

Eflatun dediniz kabul ettik !

Türk Telekom dediniz kabul ettik !

Sirtimiza ülker dediniz kabul ettik !

forma alti dediniz, KIZDIK ama kabul ettik !

simdu forma üstü dediniz kabul ettik !

"Öte yandan Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda karşılaşacağı Kazakistan'ın Tobol takımıyla oynayacağı ilk maça çubuklu yeni sezon formasıyla öğrenildi."

AMA BUNA HAYIR DIYORUM, SARI KIRIMIZI OLACAK, VE PARCALI OLACAK ! CUBUKLUYA HAYIR. ESKI YILLARIN, VE SIMDININ EFSANESI PARCALIYA SAYGISIZLIKTIR BU ! BUNA HAKKINIZ YOK, PARCALI OLMASI LAZIM !

https://www.webaslan.com/haber/33118/kewell-donuyor/?ref=ABM2

Siyah font dediniz kabul ettik !

Turuncu alternatif dediniz kabul ettik !

Eflatun dediniz kabul ettik !

Türk Telekom dediniz kabul ettik !

Sirtimiza ülker dediniz kabul ettik !

forma alti dediniz, KIZDIK ama kabul ettik !

simdu forma üstü dediniz kabul ettik !

"Öte yandan Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda karşılaşacağı Kazakistan'ın Tobol takımıyla oynayacağı ilk maça çubuklu yeni sezon formasıyla öğrenildi."

AMA BUNA HAYIR DIYORUM, SARI KIRIMIZI OLACAK, VE PARCALI OLACAK ! CUBUKLUYA HAYIR. ESKI YILLARIN, VE SIMDININ EFSANESI PARCALIYA SAYGISIZLIKTIR BU ! BUNA HAKKINIZ YOK, PARCALI OLMASI LAZIM !

https://www.webaslan.com/haber/33118/kewell-donuyor/?ref=ABM2

SALDIR GALATASARAY ! Fevkalade !

biraz Hincal Uluc havasi var ;)

Valla şöyle bir çubuklu olursa tadından yenmez

37457fh4.jpg

çok severim bu formayı. :)

İnşallah olur süper sevinirim.Memleket meselesi yapmaya gerek yok.

Cubukluyu dandik BJK, FB, vs TS, hatta Sivasspor kullansin. Büyüklerde herkez cubuklu OLMAZ, OLMAMALI ! Galatasaray onlardan ayiran PARCALIDIR !

Cubukluya nedense karsi cikiyoruz ama üretildigindede iyi satilan bir forma. Hayret gercekten.

Cubuklu formamizda var tarihimizde.

eski98jf6bf.jpg

ASY´de daima Parcali giyilsin. Deplasmanlarda Cubuklu vs .

Anlasildi kii, bir tek transferde degil bu olay ! Herkez parcali, beyaz, eflatun/turuncu beklerken Cubuklu cikti !

Yine ters köse olduk !

CUBUKLUYU TS, BJK, FB, ve Sivasspor kullansin herzamam ki gibi, Galatasaray'i ayiran parcalidir !

Ülker reklamının nerede olacağını sormana gerek yok.Numaraların üstünde olacak.Sırtta reklam ancak numaranın üstünde olabilir TFF kuralına göre.

nerden biliyorsun hazırlık macında giyildi diye oyle olmak mi zorunda.. Ama biz siyah fonttan vazgecmediğimiz surece o reklamın nerde olması hic farketmiyor cunku o formayı Font rengin bozuyor. Font rengi guzel olsa ulker reklamı hic sırıtmaz..

nerden biliyorsun hazırlık macında giyildi diye oyle olmak mi zorunda.. Ama biz siyah fonttan vazgecmediğimiz surece o reklamın nerde olması hic farketmiyor cunku o formayı Font rengin bozuyor. Font rengi guzel olsa ulker reklamı hic sırıtmaz..

Kuralı okudum oradan biliyorum.Bilip bilmeden kural uyduracak halim yok.

Arkadaslar formalarda cubuklu yok,Melih S. gormus ve soylemisti...

Arkadaşlar bana biri ciddi olarak cevap versin ya...Formalar ne zaman satışa çıkacak? Bilgisi olan lütfen aydınlatsın!

bunlar az önce sayın başkanımıza , adidasa ve gs paz gn md 'ne yolladığım formalar siz ne diyorsunuz...

birde mor çalışayım dedim beğeninize sunuyorum...

bunlarda farklı bir şey yapmaya çalışırken çıktı . yani bir anlamda elimden pırttı...

Gondersen bile işe yaramaz cunku formalar basılıyor.. ayrıca desenlerin uzerine email adresi koymasanız...

Geri
Üst Alt