2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

Ne bildiklerini biliyor musun? Ya da bir fikrin var mı?

Yapmışsın transferleri, 10 numarayı taraftarın en sevdiği adama vermişsin, sezonun ilk maçına çıkıyorsun daha ne forman belli, ne şekli belli, ne şemali belli. Ben iddaa ediyorum yeni forma çıkarsalar şu kaptanlık olayı ve transferler sornası şu maça kadar 20-30 bin forma satmıştı store...

Ülker reklamı alınca doğal olarak basılma süreleri geçikti.En azından ben öyle tahmin ediyorum.Onlarda birşeyler biliyorlar elbet.Vardır bu işlerinde bir kuralı.Fener ,Bjk falan çıkardı mı,hayır.

Abi bize şu yeni formaları anlatır mısın? Kaç tane olacak? Kırmızı olmayacak diye biliyordum dün benim gördüğüm kırmızı çok daha güzel dedin?

Bize formaları biraz anlatır mısın? Çok merak ediyorum.

(Selam Devrim. Dört tane formamız olacak. Bir tanesi parçalı. Bu senenin neredeyse aynısı. Sadece iki küçük fark var. İkincisi beyaz forma. Üçüncüsü de mor forma. Bunlar Temmuz ayı sonunda lanse edilecekler. Bu üçü arasında parçalı dışında bence mor forma çok güzel. Hem kumaş bakımından (Türkiye’de şu an bulunmayan bir kumaşmış) hem de tasarım olarak. Mor formayla aynı şekilde kırmızı forma lanse edilecek kışa doğru. O forma da mükemmel. Özetle dördü de alınası formalar. Ve bence çok güzeller. Sevgilerimle. Melih

Abi bize şu yeni formaları anlatır mısın? Kaç tane olacak? Kırmızı olmayacak diye biliyordum dün benim gördüğüm kırmızı çok daha güzel dedin?

Bize formaları biraz anlatır mısın? Çok merak ediyorum.

(Selam Devrim. Dört tane formamız olacak. Bir tanesi parçalı. Bu senenin neredeyse aynısı. Sadece iki küçük fark var. İkincisi beyaz forma. Üçüncüsü de mor forma. Bunlar Temmuz ayı sonunda lanse edilecekler. Bu üçü arasında parçalı dışında bence mor forma çok güzel. Hem kumaş bakımından (Türkiye’de şu an bulunmayan bir kumaşmış) hem de tasarım olarak. Mor formayla aynı şekilde kırmızı forma lanse edilecek kışa doğru. O forma da mükemmel. Özetle dördü de alınası formalar. Ve bence çok güzeller. Sevgilerimle. Melih

Güzel bilgiler. En azından merakımızı giderdik biraz. :)

ben de alıştım artık ülker reklamına,alışmamız lazım:)

Avrupa maçlarında formanın arkasında reklam olmayacakmış.

aslında forma yapmıycaktım ama dün gece bunlar aklıma geldi oturdum üstünde çalıştım umarım beğenirsiniz

Bir an önce tanıtsalar formaları ;).

Avrupa da olmayacagini en bastan soyledim..

Hatta bence Avrupa da ki formamiz standart oldugu surece TSL ne giydigimizin onemi yok bence...

Lyon dan ornek de vermistim ..

Ama benim asil istedigim sey Lyon un yaptigi gibi satilan formalarda da Reklam in sadece Avrupa da ki gibi olmasi.Kollar dahil ''no commercial'' olan yani Reklamsiz formalar satsak GSStore da...

Avrupa da olmayacagini en bastan soyledim..

Hatta bence Avrupa da ki formamiz standart oldugu surece TSL ne giydigimizin onemi yok bence...

Lyon dan ornek de vermistim ..

Ama benim asil istedigim sey Lyon un yaptigi gibi satilan formalarda da Reklam in sadece Avrupa da ki gibi olmasi.Kollar dahil ''no commercial'' olan yani Reklamsiz formalar satsak GSStore da...

evet ya ben de istiyorum en son dediğin şeyi ama olmicak gibi :(

bıran once cıksada alsak formaları ;)

işte bu geçen seneki uefa da giydiğimiz forma, bence çok güzeldi.

İnşallah yeni formalarda da buna benzer birşey vardır..

Ekli dosyayı görüntüle 337

Ekli dosyalar

• 2007-2008 4th.webp
    2007-2008 4th.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 244

Şu güzelim formalara yazık cidden. sırtında kollarında bulunan yazılar çok itici ! insanın alası gelmiyor.

renkdaşlar bunlarda benim tasarımlarım.ancak GS logosu,türk telekom yazısı ve sırt numaralarını ahmet kaleli adlı renkdaşın tasarımlarından almak zorunda kaldım.internette o kadar araştırmama rağmen bunları bulamadığım için bunu yapmak zorunda kaldım.inşallah bi sorun oluşturmaz.

bu formaların hepsi birbirinden güzelmiş ya :D

Bunu da ben tasarladım

galatasaray2adidasstyle.jpg
[/URL][/IMG]

:m26::m26::m26::m26::m26:

OLAY BUDUR

Geri
Üst Alt