2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

Arkadaşlar dün bir Galatasaray Store yetkilisiyle konuştum. Mor forma varmı dedim. Üzülerek var dedi. Ayrıca Temmuzun son haftasında satışa çıkacakmış. Sanırım 2. Tobol maçında giyeriz yeni formamızı

renkdaşlar bunlarda benim tasarımlarım.ancak GS logosu,türk telekom yazısı ve sırt numaralarını ahmet kaleli adlı renkdaşın tasarımlarından almak zorunda kaldım.internette o kadar araştırmama rağmen bunları bulamadığım için bunu yapmak zorunda kaldım.inşallah bi sorun oluşturmaz.

Hosgeldin renktas foruma.. Hepsi çok hos olmus..

renkdaşlar bunlarda benim tasarımlarım.ancak GS logosu,türk telekom yazısı ve sırt numaralarını ahmet kaleli adlı renkdaşın tasarımlarından almak zorunda kaldım.internette o kadar araştırmama rağmen bunları bulamadığım için bunu yapmak zorunda kaldım.inşallah bi sorun oluşturmaz.

Arkadaşım emeğine sağlık süper çalışmalar. Bu arada bi konuyu aydınlığa çıkartmak istiyorum. akolkoparan adlı arkadaş da dahil bir çok renkdaşımın forma tasarımı PES 2009 oyununa çizip ekliyorum ve haliyle insanların kullanması için sitelere ekliyorum. Galiba akolkoparan adlı renkdaşım benim hırsızlık yapıp tasarımları çaldığımı sanmış. Bu kendini bilen bi insanın şahsına yakışmaz diyorum ve akolkoparan arkadaşımın bana bu durum için saygı göstermesini bekliyorum. Saygılarımla.

Bunu da ben tasarladım

galatasaray2adidasstyle.jpg
[/URL][/IMG]

Böyle yelesi olan şimşek pokemonu vardı bir tane,onu anımsattı bana.Hepimiz pokemonuz. :D

O şimşek olmasaydı güzel olabilirdi aslında.:)

Arkadaşlar dün bir Galatasaray Store yetkilisiyle konuştum. Mor forma varmı dedim. Üzülerek var dedi. Ayrıca Temmuzun son haftasında satışa çıkacakmış. Sanırım 2. Tobol maçında giyeriz yeni formamızı

Bugun Yeni Formamızı giyecegiz..

Eğer giymezsek, tüm sezon boyunca oynayacağımız UEFA maçlarında eski formamızı giymemiz gerekecek. :)

Yine kırmızının üstüne siyah yazı :(

N'oldu sallayıp duruyordunuz yeni forma mı bu ?

Eski formayı giydik gayet de.

Şu kıçından element uyduran arkadaşlarda olmasa ne güzel olurdu.

Ceza yiyecegimiz kesin uefa dan.. arka taraf düz degildi.. Herhalde ceza yeriz.. Fakat uefa on eleme maçi diye geçebilir de..

Ceza yiyecegimiz kesin uefa dan.. arka taraf düz degildi.. Herhalde ceza yeriz.. Fakat uefa on eleme maçi diye geçebilir de..

Merak etme ceza falan yok.Bu maclarda oyle sartlarin cogu gecerli degil.

Mesela rakip takimda yazan oyuncu isimleri uluslararasi dilde degildi.

Play-off turuna kadar kuralların geçerli olacağını pek sanmıyorum.

Ya bi aciklama gelsin artik yaa merakla formalari bekliyoruz almak icin:f50:

Temmuz'un sonlarına doğrı çıkıyormuş işte.Gs store mail attı bir renktaşta burada paylaştı.

Geri
Üst Alt