2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

Temmuz'un sonlarına doğrı çıkıyormuş işte.Gs store mail attı bir renktaşta burada paylaştı.

Bu arada şöyle bir mail cevabı geldi GS Store'dan:

gsstore.png

:)

Galatasaray'ın yeni sezon formalarının ve GS Store'un kış kreasyonunun tanıtımı 27 Temmuz'da Kalamış'ta yapılacak. sabah gazetesi

Ahmet Abi Adidas 09/10 kreasyonlarında çalışcan daha gerçekçi olmaz mı?Bunlar hayalden öteye geçemez gibi.Adidas kreasyonlarından başka forma tasarlamaz heralde.

ya iyi güzelde 09/10 kreasyonu diyorsun fenerbahçe ne zaman adidas kreasyonuna uydu işte ben bunun peşinde koşuyorum ben sana elbet bir kinim bir nefretim yok ama ne yapsam en olumsuz mesajlar senden geliyor haliyle bende art niyet aramaya başlıyorum

Temmuz'un son haftası ? İsterseniz aynı formalarla devam edelim...

ya iyi güzelde 09/10 kreasyonu diyorsun fenerbahçe ne zaman adidas kreasyonuna uydu işte ben bunun peşinde koşuyorum ben sana elbet bir kinim bir nefretim yok ama ne yapsam en olumsuz mesajlar senden geliyor haliyle bende art niyet aramaya başlıyorum

Kusura bakma abi de Devrim haklı bu konuda.Koskoca Liverpool,Chelsea,Bayern München bu kreasyonlara göre forma giyiyor.Senin tasarımların için emeğe saygımız var elbet ama çok abartılı birkaçı dışında.Böyle tasarım yapabilme imkanın varken Adidas kreasyonları üzerinde çalışsan daha iyi olacaktır.;);)

Böyle çirkin formalar görmedim.. Acayip kötü..

82560_10_090717212842.jpg

82560_7_090717212842.jpg

82560_6_090717212842.jpg

Besiktas a ilk yilinda Adidas kiyagi gecilmis :)

Seneye standart modellere donerlerde boyle uc noktalarda,cirkin seyler uretilmez...

Bakalim bizimkiler nasil olacak.

@Sahin Ates

Tarih bence gayet normal ,her yil boyle oluyordu.

ben cevap vermeye tenezzül bile etmedim dikkat ettiysen kimse beğenmek zorunda değil ama bir etik bir ritüel vardır ne bileyim dediğin gibi kötü olmuş beğenmedim iyisini sen yap bizde seni eleştirelim ne dersin tabiki medeni cesaretin varsa !!!!!!!!!!!

ha bu arada yukarılarda bilmem gördünüzmü bana gelen mailide gösterdim siz karar verin gs paz md den bana gelen mailmi bir gs store çalışanının söylediğimi onuda zaten yanlış yazmışya neyse

Emeğine saygı duyduğumu mesajımda belirttim daha iyisini yaparım demiyorum sadece fikrimi söyledim illa herkes beğenicek diye bi kural yok bu arada tsl away formasını avrupa ligi away formasıda yaparsan daha iyi olur bence

Beşiktaş'ın formalar çok dandik.

Yalnız Beşiktaşın formaları gerçekten çok iğrenç olmuş.Ama farklı olmuş.

bjk taraftarı çılgına dönmüş zaten.bu ne diye, quaresma gelmeden almayın arkadaşlar falan diyolar, hehhueheu süper ya :)

Iyy iğrençç..

Beyaz formaları güzel Damalı forma rezalet .Ayrıca şu cola turka reklamı çok kötü ya , aynı Kocaelispor'da çekirdek reklamları falan vardı bir ara onlar gibi hatta amatör lig takımlarının reklamları gibi bari Özkardeşler Bakkaliye reklamı alsaymışlar :).Beko reklamı o formayla bütünleşmişti.Bozmakla hata ettiler.

Çubuklu forma klasik olduğu için fena değil ama diğer 2 formayı hiç beğenmedim.

Geri
Üst Alt