2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Bu Akşam Tanıtılacak

Yeni formalarımızı ben de çok merak ediyorum umarım güzel tasarımlar olur.Benim şahsi kanaatim avrupanın önde gelen kulüpleri gibi tanınmış klasik formamız olsun metin oktayın forması mesela her sene o forma kesin yapılsın onun dışındakiler değişik tasarım olsun.celtic,inter,milan,juventus,manchester,roma vs gibi kulüpler söylendiğinde kafanızda hemen bir forma canlanıyor bizim de öyle olsun istiyorum.

4-3'lük Bordeaux maçındaki gibi parçalı forma+beyaz şort dizaynı olsun.. Ama o formanın aynısı.. Çok güzel bir formaydı o.. Neyse üzerinde Galatasaray arması olan her forma kabulümdür..:) Formaların güzel olacağına,beklediğimize değeceğine inanıyorum..

Cevap: Yeni Sezon Formaları ve kış koleksiyonu bu akşam tanıtılıyor !

artık güzel ince çubuklunun zamanı geldi....

Formalardan biri eflatunmuş sanırım,aslında güzel bir tasarımla hoş bir forma olabilir...

Tanıtımın saat kaçta olacağını bilen var mı?

Yeni formalarımızı ben de çok merak ediyorum umarım güzel tasarımlar olur.Benim şahsi kanaatim avrupanın önde gelen kulüpleri gibi tanınmış klasik formamız olsun metin oktayın forması mesela her sene o forma kesin yapılsın onun dışındakiler değişik tasarım olsun.celtic,inter,milan,juventus,manchester,roma vs gibi kulüpler söylendiğinde kafanızda hemen bir forma canlanıyor bizim de öyle olsun istiyorum.

zaten bu söylediğin şuan yapılıyo

5 yıldır her sene parçalı forma yapılıyo...

20:45 diye biliyorum.

ya allah askina bizim resmi site taraftarlarla dalga mi geciyor. Lansman gecesi ile ilgili aciklama resmen saka gibi.Saat kacta sevgili galatasaray.org adminleri????Amatörün amatörü bunlar!!!peki justin de izleyebilecegimiz bi link var mi?

1- parçalı

2- beyaz

3- kırmızı

çok mu sey istiyoruz? :)

Şu turuncu forma üzerine biraz oynama yapıp, bir de tonuyla oynayıp daha albenili, daha ağır bir forma yapsalardı çok hoş dururdu.

1 parcali

1 beyaz

1 mor

1 kirmizi forma olacak

arkadaşlar 4 tane foma çıkmıcakmı.neden 3 tane çıkıyo

1) klasik parçalı forma

2) düz beyaz forma

3) mor-eflatun forma

olmak üzere 3 forma tanıtılacak bugün.

4ncü formamız ise düz kırmızı olacak ve kışa doğru satışa çıkarılacak.

4ncü formanın ASY'deki son seneye özel bir forma olacağını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

melih şabanoğlu'na göre dört formamız da güzelmiş. mor renkteki formamızın kumaşı türkiye'de bulunmayan özel bir kumaşmış.

sonuçta hiçbirini beğenmesek bile parçalı formamız var, o yeter. :)

hiçbirini beğenmesem bile parçalı duruyor, ondan alırım. :)

yine hayal kirikligi yasayacagiz...bunun bir kac nedeni var...Numaralar yine siyahdir...mor ne alaka, turuncu tuttu ve galatasarayla alakasi olan bir renk...ee benim güzel yönetimimin mor neyimize???bence büyük hayal kirikligi yasayacagiz insallah yanilirim

Kırmızının sonra çıkması çok kötü bir olay.Benim bir formalık param var kardeşim,şimdi 3 tane formadan birini alsam,kesin inadına sonra çıkacak kırmızı forma daha güzel olur,mal gibi kalırım bende :o

lansmanı internetten izlememizin bir yolu var mı arkadaşlar, bilen yardımcı olsa bi?

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Bu Akşam 20:30'da Tanıtılacak

bende takim kadrosu istiyorum arkadaslar:)

ozelden lutfen

Geri
Üst Alt